Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Szeretlek, de nem változom meg!

Szeretlek, de nem változom meg!


Dátum: 2015-04-29

vitaAz embert a szokásai, a vágyai, az álmai és a hiányosságai jellemzik leginkább. Egyesek elfogadnak és egyenesen rajonganak értünk, míg mások ferde szemekkel méregetnek és kibeszélnek a hátunk mögött. Ki érdemli meg és ki nem, hogy megváltozzunk érte? Mennyit veszítünk személyiségünkből csak azért, hogy kellemesebbnek, barátságosabbnak tűnjünk a másik ember szemében? Egyáltalán vannak olyan dolgok, melyekről le kellene mondani bárki kedvéért is?

Sajnos vagy éppen szerencse, hogy az emberi interakciók csakis kompromisszumok alapján jönnek létre. Én érted mondok le valamiről, te cserébe értem hagysz el valamit, ami engem zavar. Vannak még azok a változások is, amiket azért hozunk meg, mert a tulajdonság, amitől szabadulnánk, semennyire nem előnyös ránk nézve. Vagy nem elfogadható.

Három területen kell sürgős változásokat meghozni, főleg ha partnerünk állandó szemrehányásokkal illet, amiért közömbösek és cselekvésképtelenek vagyunk:

- Egészség

- Emberi kapcsolatok - szocializáció

- Szex

Téged tényleg nem érdekel az egészséged?

vitaA nők könnyen idegesítőek tudnak lenni. Lehet, hogy néhány dologban mégiscsak igazuk van? Valószínűleg férfiként te is gondoltál rá, hogy jobb lenne elhagyni a cigarettát, kevesebb alkoholt fogyasztani és nekifogni végre valamit sportolni.  Cselekedni azonban sose cselekedtél, mert úgy érzed, a változás megerőltető. Ráadásul továbbra is komoly okod van rá, hogy dohányozz és többet igyál a kelleténél. Segít ellazulni, segít koncentrálni, könnyebben illeszkedsz be a barátaid közé és egyelőre úgy tűnik, nem befolyásolja az egészséged. Ezek ismeretében miért nem hagy békén a barátnőd is? Nem mindegy neki? Nem, cseppet sem az. Mert tudja, hogy egészségtelen szokásaid hosszú távon komoly károkat okoznak, csökkentik az élettartamodat. Azt is tudja, hogy néha könnyebb úgy megváltozni, ha valaki segít. Akár csak jó tanáccsal.

A heverő a legjobb barátom!

Kedvesed szeretné, ha többet járnátok emberek közé. Te inkább otthon maradnál és a tv-vel barátkoznál. Mindig fáradt vagy, soha nincs kedved emberek közé menni, sétálni, családi eseményeken részt venni, szórakozni. Te inkább a visszahúzódó típus vagy, nem szívesen barátkozol. Mit tehetsz, hogy ne bántsd meg a párodat? Az aktív társasági élet több ponton segíthet:

- segít ellazulni a hosszú munkanapok után,

- számos érdekes témáról beszélgethetsz értékes, új emberekkel,

- az új kapcsolati tőke és az új ötletek, akár egy új sikeres vállalkozás elindítását is segíthetik,

- jobban elismernek, ami növelheti az önbizalmad és a bátorságod.

Hány orgazmust színleltél mostanig édesem? Tudom én? Az összeset!

szexElég nehéz elfogadni a tényt, hogy nem te vagy a legnagyobb legény a gáton, igaz? Főleg ha akkor szembesülsz vele (véletlenül), amikor épp azt hitted, te vagy a legjobb szerető a világon. Ide neked az oroszlánt is!

Egy ilyen felismerés nagyon érzékenyen érintheti a törékeny egódat. Mihez kezdjél? Egyáltalán hogy kezdjél neki megváltoztatni dolgokat, hogy ne kelljen szégyenkezned gyenge teljesítményed miatt? A természetes összetevőket tartalmazó Lixtra nevű készítmény segíthet a természetes férfierő helyreállításában, a potencia növelésében. Használatával jelentős méretbeli változásokat is felfedezhetsz magadon. Ágyéktájékon vastagságban és hosszúságban is változás áll be. Bónuszként.

A Lixtra segít megváltozni: légy TE a férfi az ágyban. Nulla áldozat, maximális eredmény!