Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Mert a méret igenis számít!

Mert a méret igenis számít!


Dátum: 2015-04-29

nagy peniszAmióta barlangokban éltek és  vadászni jártak, hogy a mindennapi élelmet előteremthessék, a férfiakat azóta foglalkoztatja a péniszük mérete.  Régészek találtak olyan barlang festményeket, amelyek egyértelműen bizonyítják, hogy már azokban az időkben nagy jelentőséget tulajdonítottak a pénisz méretének. Úgy tűnik, hogy akkor is, akárcsak most, minél méretesebb volt a pénisz, annál jobb volt!

Bizonyára Ön is hallotta már a szólást "nem számít a hajó mérete, fontos az óceán mozgása is"! Nos, úgy tűnik, hogy nem éppen így van, valóban a méret igenis számít! És nem tegnap óta, hanem egészen az idők kezdetétől! Történelmi feljegyzések bizonyítják, 2000 évvel ezelőtt az afrikai törzsek férfitagjai már gyakorolták a péniszre aggatott súlyok technikáját, melytől hosszbéli növekedést reméltek. A modern orvostudomány szerint ez nem épp a legmegfelelőbb módszer a pénisz növelésére, de legalább próbálkoztak.  Ázsiában is több ezer éve fogyasztják a férfiak a különböző növényi kivonatokat, rovarokat, állatokat, azzal a céllal, hogy növeljék a péniszük méretét.nagy penisz

Bár a pénisz mérete nem egy egyszerű megbeszélnivaló téma, főleg nem a nyilvánosság előtt, viszont ez az alapja nagyon sok viccnek és ugratásnak, melyekkel a férfiak egymást heccelik. Akárcsak a modern társadalomban, az ókorban is nagy jelentőséget tulajdonítottak a méretes pénisznek! A jelenben is, a múltban is, a méretesebb férfiakat tartották generációjuk vezéregyéniségeinek.  Miért? Nos, úgy tűnik, hogy egy nagyobb pénisz nagyobb önbizalommal jár! Sőt az is bebizonyosodott, hogy a kielégítő szexuális élet alapja a jól működő kapcsolatnak és egy boldog kiteljesült életnek.

A modern kor elhozta nekünk a sok megoldást a nagyobb pénisz elérése érdekében, de nem segít különbséget tenni közöttük. Így a legalkalmasabbat megtalálni sem egyszerű feladat, miután minden nap óriási nyomás nehezedik a férfiakra, hisz beleértve az e-mail fiókot is, minden irányból kétséges ajánlatokkal bombázzák őket, ígérve akár a lehetetlent is.

nagy peniszMégis, mi alapján döntünk úgy, hogy egy termék valóban segít bennünket egy nagyobb és teltebb pénisz elérésében? Először is, fontos hogy a termék természetes növényi kivonatokból készüljön, hogy a probléma forrásánál fejtse ki hatását, mindenféle káros mellékhatások nélkül. Tény, hogy csodákat nem lehet művelni. Másodsorban, a termék mellett alkalmazott megfelelő gyakorlatok, edzésprogramok serkentik azokat az izmokat, melyek az erekciót és a hosszan tartó szexuális aktusokat segítik elő.

Az ProSolution Pills™ rendszernek az az előnye, hogy egyesíti a 100%-ban természetes tabletták erejét az Enlarger gyakorlatok rendszerével. A rendszer úgy működik, hogy fokozza a pénisz véráramlását, amely javítja az erekció minőségét és fokozza a teljességet. Ráadásul a rendszer tesztelését több száz férfi végezte már el, akik rendkívül elégedettek az eredménnyel. Például, a galati Florin azt írja: "Én két hónappal ezelőtt kezdtem el szedni az ProSolution Pills-et. Az első hónapban csak apró változásokat észleltem, a második hónapban azonban szemmel látható méretbeli változásokat tapasztaltam. Legutóbbi mérésem szerint már 2 cm hosszbéli növekedést köszönhetek a rendszernek. Hihetetlen! "