Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin A potens férfi boldog is!

A potens férfi boldog is!


Dátum: 2015-05-26
A potencia és impotencia két olyan jellemvonás, ami alapján általában meg szokták határozni a férfiakat. Ha erős potenciád van, stabil kapcsolataid is vannak, és nagy valószínűséggel boldog, kiteljesedett családi életed lesz. Ha cserben hagy a potenciád, a dolgok sokkal bonyolultabbá válnak. Kortól függetlenül, minden férfi vágya az, hogy minél több élvezetet adjon és kapjon, ettől érzi teljesen kielégültnek magát. Minden ember szereti a szexet, ha épp a potencia miatt hiányzik az életünkből, egyre jobban sóvárgunk utána. Hogy őrizzük meg a boldogságunk forrásának épségét egészen az öregkorig?

A félelem nélküli szex

Mindenki ismeri a mondást: “amitől leginkább tartasz, attól nem menekülsz?” A félelem a potencia legnagyobb ellensége. Ha megtapasztalta már a gyengébb, erőtlenebb erekciókat, azt érezted, hogy vége az életednek. A félelem rátelepszik az elmédre és minden alkalommal mikor a szexre gondolsz, erekció helyett csak a kétségbeesés marad. Az impotenciától való félelmet többféle módon le lehet küzdeni: szakember, terapeuta segítségével, meditálással, jógával a szorongás leküzdésére, érzéki, illatos olajakkal végzett masszázzsal, hosszú, partnerrel folytatott beszélgetésekkel, hosszabb előjátékkal, hogy az izgalmi állapot kiteljesedjen.

Felszabadulás

A szorongástól és stressztől, korlátoktól és lelki gátlásoktól való megszabadulás, fizikailag is felszabadítja az agyban lévő neurotranszmittereket. Ezeknek több szerepe is van, többek között segítik az agyban keletkezett izgalmi állapot eljutását a szervek szintjére. A neurotranszmitterek az izgalom és boldogság hírnökei, elengedhetetlenek a remek szexhez. A depresszióban, szorongásban szenvedő emberek, nem érzik sem az örömet, sem a szexuális vágyat, így a megfelelő erekció kialakulása elmarad, az ördögi kör bezárul. Minél felszabadultabb vagy a szexben, annál könnyebben alakul ki a kemény, hosszan tartó erekció.

Újra felfedezés

Az elégtelen erekció mögött számos probléma húzódhat, ide sorolható a rutin, a kreativitás hiánya, a kapcsolat szexuális részétől való ódzkodás. Tanulmányok kimutatták, hogy azok a férfiak, akik gyakran élnek szexuális életet, hetente több alkalommal, kisebb eséllyel betegednek meg prosztata rákban, kevésbé érinti őket a vizelet visszatartás képtelenségének problémája, vagy lesznek impotensek. A valódi szexuális örömök újra felfedezése egy rutinos periódus után, igazi revelációt jelent a párkapcsolatban élő mindkét ember számára.

Amit mi ajánlunk

Nagyon sok férfi számára az erős erekció csak egy szép álom marad. Ha nem szeretnél közéjük tartozni, használd bizalommal a PoteMax étrend-kiegészítőt. A növények, vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak kombinációja stimulálja az erekciót, így a maximális teljesítmény az ágyban, már nem jelent problémát. A PoteMax serkenti a nemi szervek fele tartó véráramlást, hisz a vérbőség a kulcsa egy erős, tartós erekciónak. Ne habozz újra felfedezni az igazi szexuális örömöket, benned rejlő túláradó energiákat és a vágyat, hisz neked, mint férfinak a szexuális kielégültsége függ mindezektől. A PoteMax jelentős szerepet játszik abban, hogy ismét felszabadulj, és újra felfedezd és élvezd a szexet. Mindezt egy természetes kapszulában!