Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Meg lehet szabadulni a herpesztől? Biztosan!

Meg lehet szabadulni a herpesztől? Biztosan!


Dátum: 2015-09-09
A herpesz fájdalmas kis vörös, folyadékkal teli hólyagok formájában jelenik meg a szem, száj, ajkak vagy nemi szervek környékén. A herpex simplex vírus direkt kontaktussal (érintés, csók, szex), vagy indirekt módon, egy fertőzött személytől (vagy személyes holmijáról) kerül az emberi szervezetbe. A fertőzés a férfiakat és a nőket egyaránt érinti, de megelőzhető és kezelhető, egyszerű, nagy hatású természetes eszközökkel.

Olívaolaj

Az olívaolaj ismert tulajdonságai, hogy hidratálja és puhítja a bőrt. Ez az antioxidánsokban gazdag olaj, az egyik legegyszerűbb és legjobb ellenszere a herpesz kitörésének. Vegyünk egy csésze olívaolajat és melegítsük megóvatosan. Majd adjunk hozzá levendulaolajat vagy más illóolajokat és kevés tiszta méhviaszt. Hagyjuk kihűlni a keveréket, majd alkalmazzuk az érintett területeken.

Echinacea

Az echinacea egy gyógynövény, valóságos antivirális hatással, mely jól ismert immunrendszer erősítő is egyben. A növény minden része: virágok, levelek és gyökerek, felhasználhatóak a herpesz kezelésére. Az echinacea fogyasztható teaként, gyümölcslé vagy kapszula formájában.

Szódabikarbóna

A szódabikarbóna enyhíti a fájdalmat és viszketést, egy gyors módja lehet annak, hogy megszabaduljunk a herpesz fertőzés okozta hólyagoktól. Vegyünk egy fültisztító pálcikát, mártsuk szódabikarbónás oldatba, majd kenjük át vele a fájdalmas hólyagokat. A hólyagos terület azonnal megszárad. Ismételt ecsetelés esetén használjunk új pálcikákat, hogy elkerüljük a visszafertőzést.

Aloe vera gél

Vegyünk egy friss aloe vera levelet és vágjuk ketté. A levélben található géllel kenjük át a hólyagos felületet. Az Aloe növénynek csodálatos gyógyító hatása van, szinte azonnal csökkenti a herpesz hólyagok okozta kellemetlen tüneteket: a fájdalmat és a viszketést.

Fekete tea

A fekete tea gazdag tanninokban és jól ismert vírusölő hatása is van. Áztass ki egy fekete teás filtert, majd hagyd kihűlni a filtert. Ezt követően a filtert alkalmazd a hólyagos, felfakadásos területeken. Hagyd a filtert 5 percig hatni, majd ismételd meg a műveletet naponta 2-3 alkalommal.

Lizin

A lizin egy tejben, sajtban, csirkehúsban, sörélesztőben található aminosav. A herpesz kiütések megjelenésének elkerülésére használt természetes orvosság.

Amit mi ajánlunk

A HerpEx az az étrend-kiegészítő, melynek bizonyított hatása van a fájdalmas herpeszfelfakadások megelőzésének és kezelésének elősegítésében. A HerpEx lizint, vitaminokat, aloe verát, echinaceát, és további hatékony herpesz elleni gyógynövényeket tartalmaz. A terméknek megvan az a képessége, hogy a minimálisra csökkenti a herpeszes kitöréseket, csökkenti a fájdalmas szúró érzést és a szövetkárosodás mértékét. A termék rendszeres használatával néhány hónap alatt teljes mértékben megfékezhető a betegség kiújulása. A HerpEx koncentrált formában tartalmazza az erős hatóanyagokat, így könnyen megszabadít ezektől az apró, de rendkívül fájdalmas hólyagoktól. Ne habozz megbízni a növények gyógyító erejében, hisz a legelkeseredettebb szituációban is segít a természet. A HerpEx használatának nincsenek ellenjavallatai vagy mellékhatásai, használhatja bárki, aki herpesz által fertőzött!