Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Mit kell tartalmaznia a kis gyógynövény gyógyszertáradnak?

Mit kell tartalmaznia a kis gyógynövény gyógyszertáradnak?


Dátum: 2015-09-25
A visszatérés a természetes életmódhoz és harmóniában lenni a testünkkel, lelkünkkel, talán a 21. századi ember legjobb ötlete. Semmi sem hasonlítható egy gyógynövényekkel, teafüvekkel teli kamrára, melyben ott a friss méz, propolisz, agyag, természetes olajok, friss vagy tartósított gyümölcsök és zöldségek, melyeket az életerős emberek készítettek. A biztonságérzet és az öröm amit akkor kapsz, amikor belépsz a saját gyógynövény gyógyszertáradba, semmihez sem hasonlítható!

Növények a boldogsághoz

Mivel a depresszió, a szorongás és a stressz új csúcsot ért el, nagy szükségünk van olyan gyógynövényekre, melyek képesek helyreállítani a jó közérzetet és nyugtató segítséget hoznak a mindennapi élet okozta zavarokra, stresszre. A levendula, az orbáncfű és a macskagyökér mellett, az egyik legnépszerűbb gyógynövény a depresszió és szorongás ellen. Ezek a növények serkentik az agy vérkeringését, növelik az étvágyat, javítják az alvás minőségét, az energiát és a belső nyugalmat. A levendulaolaj nagyon megbecsült, értékes hatóanyag a természetes gyógyászatban. A rozmaring egy másik gyógynövény, amely rendkívül hatékonyan csökkenti a szorongást, erősíti a koncentrációs készséget, javítja a memóriát és szabályozza a depresszió, menopauza vagy más betegség által legyengített test energiáját.

Ételek a hosszú életért

Egyes élelmiszerek igazi, tiszta, életerő, gyógyító energia források az emberi szervezet számára. Méhészeti termékek (méz, virágpor, méhpempő, propolisz), aloe vera, olívaolaj olyan élelmek, melyek hosszú távú előnyöket hordoznak az emberi jóléthez. A propolisz magas minőségű és hatékonyságú természetes antibiotikum, amely sosem hiányozhat a gyógynövény patikádból, főleg télen. Bármilyen meghűlés, legyen az vírusos vagy bakteriális eredetű, jól reagál a propolisszal és a propolisz tinktúrával végzett kezelésre. Az immunrendszer a virágpor segítségével erősíthető, hisz valódi ásványi anyagokat, vitaminokat, fehérjéket és létfontosságú tápanyagokat tartalmaz.

A szépség hozzávalói

A bőr szépségét a belső egészségügyi állapotunk és a külsőleg alkalmazott törődés, odafigyelés határozza meg. Az egészséges haj, sima bőr, szép körmök érdekében végzett leghatékonyabb kezelések, szintén a természet gyógyszertárából kölcsönzik az alapanyagokat. A természetes fertőtlenítő hatású eukaliptusz illóolajat széles körben használják a kozmetikumokban, a bőr vagy a nyálkahártya irritációk megnyugtatására. Használhatod te is bármikor, hisz nincs ellenjavallat. A zabpehely kiváló természetes bőrradír, a kiáztatásából nyert víz tele van tápláló és hidratáló hatású aktív hatóanyagokkal. A szurokfű, bazsalikom, citromfű és levendula illóolajokat mint természetes, fertőtlenítő hatású hidratálókat és bőrápoló szereket használhatjuk.

Amit mi ajánlunk

A gyógynövényes gyógyszertáradnak tartalmaznia kell gyógyító és fájdalomcsillapító hatású termékeket is. A gyapjú ruhák mindig is elismert, magas minőségű termékeknek számítottak, de a gyapjú tulajdonságai túlmutatnak melegen és komfortérzeten. A gyapjú serkenti a vérkeringést, csökkenti a gyulladást és a fájdalmat, betegségek gyógyítására a test bármely pontján alkalmazható külsőleg. A gyapjú övek viselése főleg a hideg időszakban, rendkívül jótékony hatású. A BioBelt és a BioBelt Knee övek ötvözik a gyapjú és a mágnesek gyógyító erejét. Az ilyen övek viselésének számtalan előnye van: megszünteti a reumás fájdalmakat, a hátfájást és a gerinc fájdalmait, nyugtatja az idegrendszeri betegségeket és idegfájdalmakat, szerepe van a vesefunkció szabályozásában, ugyanakkor szabályozza a gyomor funkcióját, segít a prosztata és nőgyógyászati problémák kezelésében, szabályozza a tüdőfunkciókat, megszünteti a fogfájást és így tovább. A Biobelt és a Biobelt Knee nem hiányozhat a naturista arzenálodból, mert megvéd a betegségektől, fájdalomtól és gyulladásoktól. Az életed jobb lesz, ha a természetes termékeket a saját oldaladra állítod!