Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Nagyobb mellek komplikációk nélkül? Persze. Tudja meg itt hogyan!

Nagyobb mellek komplikációk nélkül? Persze. Tudja meg itt hogyan!


Dátum: 2016-01-25
Egy nő határozottan jobban néz ki, ha érzékibb, teltkarcsúbb a teste. Ezen kívül a teltebb mellű és gömbölyűbb hölgyek több figyelemben részesülnek, mint más társaik. A mellek elengedhetetlenek a szexi és csábító kinézethez. Idővel minden nőnek lehet egy pár nagyobb melle, melyet természetes úton érhet el, ha követi a pontos előírásokat a cél érdekében. Közben, még a kisebb mellek is nagyobbaknak tűnhetnek, ha ismersz néhány trükköt, amit magad előnyére fordíthatsz. Íme néhány!

Figyelj az öltözködésedre

Egy előnyös ruha vagy felső kiválasztása igen fontos lehet, ha zavar a melleid mérete. Általában válassz pánt nélküli ruhát, csíkos mintákkal, olyan bő szabásban, mely a mellek alatt, a mellkason vízszintesen van levarrva. Ez a hatás a melleket is nagyobbnak mutatja. Mindemellett kötelezően kerülendő a szűk, kis darabok viselése, melyek automatikusan laposabbnak mutatják a mellkast.

A melltartó fontossága

A minőségi melltartók nagyon fontosak hisz szépen formálják a melleket. Egy találó melltartó kiválasztásával és viselésével nyert ügyed van, hisz az előnyös darab szépen domborodó mellkas illúzióját kelti. Kisebb mellekre a legelőnyösebb melltartó mindig is a push-up marad. Ez a típusú melltartó megemeli a kebleket és pontosan 1 másodperc alatt varázsolja nagyobbakká.

Helyes testtartás

Melleid is nagyobbnak tűnnek majd, ha helyes a testtartásod és egyenes háttal ülsz. Milyen a helyes testtartás? Egyszerű: húzd ki magad, egyenesítsd ki a hátad és enyhén húzd be a hasad. Emeld meg az állad és szívd tele a mellkasod levegővel. Ezáltal a szép kebleid előtérbe kerülnek és nagyobbnak is látszanak.

Kiegészítők a nyakba

Használj állandóan nyakba való hosszú kiegészítőket, medállal. A mellek közé függesztett medálok jobban kiemelik a mellkast, melleket. A nagyobb medálok kisebb láncokon is csalják a szemet: nagyobbnak mutatják a melleket.

Kontúrozz és nyerj

Ehhez az utolsó trükkhöz szükséged lesz a sminkkészletre, hogy a mellek szélét és a dekoltázsod kontúrozhasd. Melleid közé vigyél fel sötétebb tónusú szemhéjpúdert, hogy kiemeld a kontúrokat. Ezzel a kis optikai csalással, azonnal nagyobb melleket varázsolhatsz magadnak. Használhatsz aranyszínű tónusokat is, hogy melleidet optikailag nagyobbnak láttasd. Ezeket az apró trükköket mindaddig alkalmazhatod, amíg valóban eléred a nagyobb méretet amit szeretnél.

Amit mi ajánlunk

A kisebb mellű nőknek a BreastMax kúra haladéktalan alkalmazását ajánljuk. A kapszulák természetes fitoösztrogént, a női szexuális hormon az ösztrogén és progeszteron elő-anyagait tartalmazzák. Ezek a hormonok simábbá teszik a bőrt, növelik a melleket és segítenek a nőknek szebbé, nőiesebbé válni. A BreastMax egyensúlyba hozza a női hormonháztartást, csökkenti a premenstruális szindrómát és valóban segít növelni a melleket. Emellett, a BreastMax növeli a libidót, a szexuális vágyat, erősíti az izgalmi állapotot és az orgazmust. Eljött az ideje, hogy feszesebbé, kerekebbé és érzékibbé varázsold te is a kebleidet!