Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Hová lett a vágy és hogyan fedezzük fel újra?

Hová lett a vágy és hogyan fedezzük fel újra?


Dátum: 2016-01-28
Fáj a fejem, fáradt vagyok, túl sokat dolgozom - csak néhány, a nők által használt kifogás közül, amivel visszautasítják partnereiket. A szex viszont létfontosságú, ugyanolyan elengedhetetlen a fizikai és mentális egészséghez, mint az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás. Szeretnéd újra felfedezni a családi kötelezettségek, a fáradtság, a munkahelyi elfoglaltságok és a túl sok dolog között elveszett szenvedélyt? Tudj meg most néhány új megoldást!

Mi a libidó?

Amikor libidóról beszélünk, arra a szexuális vágyra, vagy étvágyra gondolunk, ami a szexuális incselkedések fele fordítja a figyelmünket: akár magunkban, akár partnerrel praktizálnánk. A női nemi vágy magába foglalja a nemi vonatkozású gondolatokat, fantáziákat, a hajlandóságot arra, hogy szexuálisan incselkedjen, flörtöljön, szexeljen.

A legtöbb nőnél létezik a "normális" szexuális vágy?

Nem igazán. Nincs egységes szexuális vágy. Ez nagyon változó, minden nő esetében más és más. A nőknél nem ritka a libidó csökkenése, a legtöbb nő élete során meg is tapasztalja.

Mikor kell aggódni a csökkent libidó miatt?

Ha egy nő tartós és elhúzódó csökkenést érez a szexuális vágy terén, azt érzi, hogy a szex szenvedélye eltűnt, elkezdhet aggódni egy kicsit. Orvosi értelemben az alacsony szexuális vágyat a tartósan hiányzó szexuális fantáziák és gondolatok, a szexuális érdeklődés, valamint aktivitás hiánya határozza meg. Ha a hiány aggodalomra ad okot, kapcsolati problémákhoz vezet, ideje felfigyelni a dologra.

Melyek azok a faktorok, amelyek a libidó csökkenéséhez vezetnek?

Az ingadozó libidó összefüggésbe hozható a nők ingadozó hormonháztartásával. Menstruáció, terhesség, a korai menopauza, mind befolyásolja a nő önmagáról alkotott képét. Kevésbé szexi és kevésbé vonzó önkép azonnal csökkenti a szexuális vágyat. Valamilyen fizikai vagy mentális betegség súlyosan befolyásolhatja a libidót, ezen betegségek gyógyszeres kezelésére használt szerek ugyanazt a hatást váltják ki. Elégtelen hüvelyi nedvesedés, majd hüvelyi irritáció és húgyúti vagy hüvelyi fertőzések kellemetlenné teszik a szexet, és a nők kerülik az érintkezés lehetőségét.

Természetes módszerek a libidó növelésére

Beszéld meg orvosoddal a szexuális életet érintő lehetséges káros hatásokat, hisz amikor hosszú távú gyógyszeres kezelés alatt állsz, ez könnyen előfordulhat. Beszéld meg egy pszichológussal azokat a negatív érzéseket, amelyeket a szexszel kapcsolatban érzel. Használhatsz étrend-kiegészítőt a libidó növelésére. Sok nő egy egy ilyen kezelés után jelentős javulásról számol be. Használj víz alapú síkosítót. Akkor is, ha úgy érzed, hogy van elegendő természetes nedvesedés, a víz alapú síkosító használata nagyon izgalmas lehet, és még több örömet ad mindkettőtöknek. Ismerd meg részletesen a saját szexuális vágyaid és szükségleteid. A maszturbáció nagyszerű módja lehet saját testünk és vágyaink megismerésének.

Amit mi ajánlunk

A természetes Spanish Fly cseppek segíthetnek a csökkent libidóval küzdő nőkön. A termék minden olyan nőnek ajánlott aki elvesztette érdeklődését a szexualitás iránt, nem kívánja a szexuális együttléteket, kerüli az intimitást. Miben segíthet neked a Spanish Fly? Egy pohár folyadékban feloldott néhány csepp Spanish Fly visszahozhatja az egykori szexuális izgalmat, vágyat, gyönyört, ami régóta hiányzik az életedből. Ez ismét meghozza a szexuális együttlétek örömét, felébreszti az egykori vágyat. Használd a Spanish Fly cseppeket, szexuális életed ismét szárnyalni fog.