Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Miről árulkodnak a titkos vágyak és a fétisek?

Miről árulkodnak a titkos vágyak és a fétisek?


Dátum: 2016-02-03
Bármilyen helyzet, testrész, fantázia vagy szexuális gyakorlat, amitől bárhol és bármikor szinte azonnal begerjedsz, már fétisszámba megy. A fétis nem valami szégyenletes dolog, amit rejtve kell tartani. Mindaddig, amíg ez izgat téged, biztonságos és legális, mindkettőtök örömét szolgálja, miért ne feszegetnétek a szexualitás határait a halószobában? A szex monotonná válhat bármilyen vonzóak, szenvedélyesek vagytok. A fétiseid nagyon sok mindent elárulnak rólad, érdekel?

Izgat a szadó-mazó (S&M) és a kötözés (bondage)

Ha kötözésről, csomókról, szájpecekről, ostorról vagy hasonló mókaságokról beszélünk, elengedhetetlenül jön a kérdés: szereted ha dominálnak? Esetleg te szeretsz leigázni, hatalmad alatt tartani egy másik embert? Ha a dominancia hoz izgalomba, azt jelenti, hogy az életed más területén nem tartasz kontroll alatt dolgokat. Nem vagy elég határozott a karrieredben, azt érzed a barátaid mindig egy lépéssel előtted járnak: akár beszélgetésben, akár ötletekben, pénzügyekben, vagy a szerelemben. A tény, hogy szereted ha téged dominálnak, azt jelenti, hogy legalább a szexben akarod levetkőzni a leader, vezető szerepét. Szeretnél szabadulni a pozícióból, amibe az életed helyezett. Hagyni magad leigázni, dominálni, néha elég macerás és bonyolult tud lenni: át kell adni az irányítást, rábízod magad valakire. Ehhez azonban teljes bizalom kell, hogy el tudd engedni magad. Ez embert próbáló feladat egy olyan embernek, aki született vezető.

Szereted a szexet nyilvános helyeken

Ki nem szereti a meglepetéseket? Ha szereted a szexet nyilvános helyeken, szereted a rizikót, hogy akár le is bukhattok, két dolgot jelenthet: vagy szereted a rutint, vagy gyűlölöd és menekülnél belőle. Ha minden nap ugyanabban a mókuskerékben forogsz, de semennyire nem zavar, téged felizgat a szex a parkban gondolata. Akár autóban, vagy egy étterem mellékhelyiségében is képes lennél szexelni. Mindenki vágyik adott ponton arra, hogy lenyeljen egy adrenalin bombát. Viszont, ha szívből utálod a rutint, neked nyilvános helyen szexelni, egyenlő a kalandvággyal. Ez felráz téged!

Az elfenekelés feltúrázza az agyad

Szereted megpaskolni a formás kerek fenekeket és egyáltalán nem hoz zavarba? Nem vagy egyedül. Ez az izgató fétis, férfiakat, nőket egyaránt izgalomba hoz. Ennek több oka van. Az altáj ahol a combok találkoznak a farpofákkal és csípővel, nagyon erogén zóna. A hirtelen csípős csapás a fenekeden, szinte azonnal izgalomba hoz (szinte az orgazmus közelébe repít), ezt érdemes folytatni. Ha ez a típusú örömszerzés kifejezetten tetszik neked, azt jelenti, hogy spontán ember vagy, szereted a meglepetéseket, és mindig új dolgokkal pezsdíted a hálószobád hangulatát.

Amit mi ajánlunk

A Sex Power tökéletes termék mindazoknak, akik imádják az újdonságokat, a vad vágyat, a kalandokat és az erotikus szenvedélyt. A Sex Power-től erősebb lesz az orgazmus is, ezt pedig ki ne akarná? A Sex Power-től megnő a libidó, fokozódik a vágy. Remek. Fantasztikus. Ki ne akarna több szexuális energiát? A Sex Power növeli az aktusok hosszát, csökkenti a korai magömlés kockázatát, tartósabb erekciót biztosít. Melyik férfi ne álmodozna ezekről? A termék összetételében számos növényi kivonat van, többek között kétféle ginzeng, az ősi kínai gyógyászat egyik csodanövénye. Energiát ad, egészségben tart, fokozza a szexuális vágyat. Van manapság valaki akinek ne lenne szüksége minderre? A Sex Power-t mindazoknak ajánljuk akik vágynak rá, hogy megpörgessék a szexuális életüket, és újdonságot, új örömöket vigyenek az erotikába!