Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Szexuális életed mindössze 50%-on teljesít! Sajnos! 2. rész

Szexuális életed mindössze 50%-on teljesít! Sajnos! 2. rész


Dátum: 2016-04-18

Fedezd fel az erogén zónáidat!

Tanuld meg kielégíteni magad. Egyedül. Fedezd fel mi izgat és mutasd meg partnerednek is. Közöld, hogy konkrétan mi tesz téged boldoggá, mi az ami kielégít. Az önkielégítés során felfedezed a saját tested legérzékenyebb pontjait, megtanulod, hogy melyik érintés milyen reakciókat vált ki és milyen eredményt hoz. Fedezd fel a tested teljes egészében, és hagyd, hogy hozzá szokjon az új érintések izgalmához. Engedd szabadon a fantáziád és ne állj meg. Emlékezz arra amit felfedeztél, ez nagyon fontos.

Játssz!

Amikor ágyba kerülsz valakivel, nagyon hamar előjönnek a régi beidegződések (pénisz a vaginába, toljunk 3 percet, nyögjünk, majd alvás). Vannak az orgazmus elérésének sokkal izgalmasabb útjai, emlékszel? Orális szex? Nagyon jó! Francia csók, intenzív nyelvhasználattal? Jöhet! Miért szorítkoznál csak az aktusra, mikor annyi minden jó van még azon kívül is? Érintsd meg a partnered, meztelenül, vagy akár a ruhán keresztül. Sokszor aktus sem kell hozzá, hogy valaki a csúcsra jusson, vagy juttasson! Játssz a szexszel, ne vedd túl komolyan. Fogd fel bolondos, vagy őrülten izgató kis játéknak. Relax!

Engedd szabadjára a fantáziád!

A szexuális ingerlés csak a felét jelenti, ennek a szexnek mondott bonyolult tevékenységnek. A többi a fejedben van. Mikor szeretnél izgalmi állapotot előidézni, elég kicsit kutakodni a fejedben tárolt poros emlékek között és máris meglódul a véred. Bizseregni kezdenek az érzékeny pontjaid, akár orgazmust is előidézhetnek. A gondolatok, fantáziák nagyban elősegítik az erotikus élvezetet!

Erotikus beszéd!

Nem tudod mit és hogy mondj neki. Próbálkozz a suttogással: egyenesen a fülébe, mit tennél vele. Vagy részletesen meséljed neki hangosan, mit teszel épp vele. Nem kell semmi nagyon vulgárisra gondolni. A disznó beszédet egyébként sem mindenki szereti. Te a hangoddal akarod felizgatni. Nehezedre esik kimondani, hogy pénisz, vagina, netán punci, vulva, farok? Gyakorolj a tükör előtt. Mond ki hangosan. Először valóban viccesen fog hangzani, de könnyen ráérzel az ízére.

Nem csak a hálószoba létezik!

Keress más, izgalmas helyszínt a szexnek, a halón, ágyon kívül. A ház mögötti kiskert? Zuhanyzó? Medence? Bármit választasz, ügyelj rá, hogy ne legyen teljesen nyilvános hely. Legalábbis ne elsőre. Ne azon kapd magad, hogy csattan a csuklódon a bilincs, de nem a játék részeként (nem mintha a szerepjáték nem izgalmas). Lehet, hogy annyira rákapsz a kinti szexre, hogy nem is akarsz majd visszatérni a hálóba. Ne mondd, hogy nem szóltam! A hálószoba nagyon sok pár esetében egyenlő a szenvedély gyilkosával, és sokszor nem is tudnak róla!

Fontos, hogy megjegyezd!

Ez a bájos kis útmutató néhány pajzán gondolatot tartalmaz mindössze, melyek segítségével fellendítheted a szexuális életed. Tartsd szem előtt azonban, hogy minden VELED kezdődik. Imádnod kell a tested, érintened kell a bőröd. Egyszer magadnak, majd annak akit szeretsz. Az agy minden idők legmenőbb nemiszerve. Agyban, bárhol, bármikor, bárkivel szexelhetsz. Mindössze fel kell szabadítani a túl sok nyomasztó gondolat alól, hisz a fantázia egyenes út az orgazmushoz.