Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Szex 35 éves korban – pikáns, édes vagy keserű?

Szex 35 éves korban – pikáns, édes vagy keserű?


Dátum: 2016-05-09
Tapasztalt, tájékozott, egészséges és fickós, kemény erekcióval minden reggel: 30 évesen te kellene a szex királya legyél. Elméletileg a dolgok simán kellene menjenek. Gyakorlatilag azonban a 30-40 év közötti évtizedet különböző ellentmondások, eltérések uralják, melyek a között keletkeznek, hogy mit szeretnél és mire vagy képes valójában. Egyrészt sok férfi szenved még mindig a korai magömléstől, bár a szexológus szerint az ilyen kellemetlenségnek a korral javulnia kellene. Másrészt a spontán erekciók, melyek enyhe ingerre, szinte automatikusan és egyáltalán semmi erőfeszítés nélkül létrejöttek, egyre ritkábban fordulnak elő a 35 éves kor környékén. Egyszóval, a szex bonyolulttá válik.

Az ellentmondások kora

A Harvard Egyetem által nemrég elvégzett kutatások kimutatták, hogy a harmincas éveikben járó férfiak kevésbé elégedettek az életükkel mint a negyvenes, sőt ötvenes éveikben járó társaik. A harmincas éveik derekán járó férfiak túl sok gonddal, problémával szembesülnek, így kevesebb öröm jut a szexre. Szintén ebben a kutatásban jutottak arra a következtetésre, hogy a stabil kapcsolatban élő nők libidója fokozatosan csökken, megközelítőleg 4 év kapcsolat után, a nőknek mindössze 50%-a kívánja a rendszeres szexet. A férfi életének egyik legszebb időszaka elég komor képet mutat, ha szexről beszélünk. Korai magömlés, gyengülő erekció, napról napra zuhanó libidó, stressz minden mennyiségben. Mit tehetsz ellene?

Ki irányít kit?

Nagyon sok férfi (és nő) azt hiszi, hogy a férfiak irányítják, vagy irányíthatják a péniszüket. Sajnos, a kapcsolat a férfi és a saját nemi szerve között nagyon bonyolult és gyakran vezet frusztrációhoz és olyan költői kérdésekhez, mint a "Ki irányít kit?". Sok férfi álma a tökéletes kontroll, a magömlés vagy az erekció fölött, de az ilyen dolgok ritkán történnek meg. A serdülők gyakran tapasztalnak spontán és néha nemkívánatos (különösen az órák alatt) erekciót. Később, ugyanazok a serdülők szexuálisan aktívvá válnak, és csalódottan tapasztalják, hogy a spontán erekciók képessége lassan elmaradt. Az ok? A félelem, a vágy, az ismeretlentől való félelem, túl magas megfelelési kényszer és elvárások.

Mélyítsd el a kapcsolatot

A szex csapatsport. Nem mondhatod fel az állásodat és veszed nyakadba a világot csak azért, mert szexuális életedet szeretnéd elmélyíteni ( vagy legalábbis sokunknak ez nem lehetséges). Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy szeretőt kezdesz tartani, és rákened a kapuzárási pánikra (túl korai lenne, senki nem fog komolyan venni). Egyszerűbb megpróbálni helyreállítani kapcsolatodat a pároddal és megoldani az apró problémákat. Azt már leszögeztük, hogy az erekció kérdése már bonyolultabbá válik, a magömlést is nehéz kontrollálni és mindezt tetéztük azzal, hogy a libidó is csökken. Mégis tehetsz valamit. Mindenek előtt hárítsd el a felmerülő problémák esetleges, konkrét fizikai okait. Túl korán élvezel? Keress rá megoldást. Csökkent az erekciód ereje, tartóssága? Néhány gyógyszernek lehet ilyen mellékhatása, olyan jelentkező krónikus betegségek mint a cukorbetegség vagy a krónikus elhízás, fenekestől felfordítják a szexuális életed. A túlzott dohányzás, a rendszeres alkoholfogyasztás megköveteli az árat. Az alkohol, cigi, stressz kombó impotenssé tehet.

Amit mi ajánlunk

35 évesen a szex vagy nagyon pikáns, vagy nagyon édesen-romantikus. Semmiképp sem savanyú vagy frusztráló. Ne hagyd, hogy a korral járó kis kellemetlenségek elrontják életed legszebb éveit. A korai magömlésen most könnyen lehet segíteni, hisz a forradalmian új Ejacontrol, rendkívül jó hatással bír. Az Ejacontrol természetes antidepresszáns, amely csökkenti a szorongást, félelmet és stresszt. Azokat a dolgokat, melyek legtöbb esetben a korai magömlés okozói lehetnek. Az Ejacontrollal könnyen átléphetsz a harmincas éveidre oly jellemző problémák fölött, hisz ez a természetes étrend-kiegészítő férfiak millióinak segített már világszerte. Az Ejacontrol stimulálja az agy természetes szerotonin kiválasztását anélkül, hogy a szervezet természetes tempóját felborítaná. Mivel egy 100%-ban természetes termékről beszélünk, jótékony hatása később jelentkezik, de tartós. Légy mindig vidám, légy kapható bármikor egy kis remek szexre, hisz az erekcióról és a magömlés fölötti kontrollról az Ejacontrol gondoskodik.