Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Szeretkezik még valaki hetvenen túl?

Szeretkezik még valaki hetvenen túl?


Dátum: 2016-05-24
Hetven évesen ha a szexuális vonzalom hidegen hagy, már nem is mérgelődsz miatta. Egy atléta alkatok által uralt világban, neked már csak a néző szerepe jut. Szexuális életed évtizedekkel ezelőtt képezte összehasonlítás alapját. A szervezeted tesztoszteron szintje drámaian lecsökkent, ezzel együtt a szexuális vágy és az erekció képessége is elolvadt csendben. Egy kevés szorgalommal és erős koncentrációval az erekció elérhető. Igaz nem az ötcsillagos egykori kőkemény változat, hanem az öregesebb 3 csillagos, de behatolásra még alkalmas változat.

Mik az új feltételek?

Az erekció olyan dolog ami nehezen jön, de könnyen megy. Nem számíthatsz a régi megbízható merevedésre, ez lefrusztrál, hisz a saját tested nem engedelmeskedik többé. Néha, elég ritkán, az ismételt érintések meghozzák a kívánt hatást, lassú, kitartó szorgalommal elérhető az erekció. Ehhez persze türelem, kitartás és segítség kell. Az éjszakai vagy korai reggeli spontán erekciók már rég a múlté. Az orgazmus már rég nem…...kirobbanó, az erős ejakuláció már csak emlékeidben él. A kli-max mára már kli-minimális. Az ejakulátum nagyon kevés, hisz az egykori életerő, férfiasság elapadt, péniszed már nem fegyver, csak gyerekjáték. Néha anélkül éred el az orgazmust, hogy különösebb örömet éreznél, hisz minden visszafogott, lassú tempójú és izgalom nélküli lett. A szex már rég nem relaxáló, kellemes tevékenység, hanem egy alkalmi, ritka szórakozás, az öregkor bónusza.

Ne állj meg!

Az életet mindig élni érdemes, bármilyen korú az ember. Bár a hetvenes, nyolcvanas évek akármilyen nehéznek és olykor elviselhetetlennek tűnnek, szépségeket is tartogatnak. Az élet már nem rózsás, de az adódó ritka örömöket érdemes maximálisan megélni. Bár az egykori intenzív vágy már rég nem létezik, szikrája azonban megmarad az emberben. A szexuális élet gyakorisága, intenzitása is rajtad áll. Csak fel kell fedezni a bennünk lévő vágyat és alkalmazni életünk aktuális szakaszában. Bár a vágy mellett az erekció ereje is csökkent, az öregkornak is megvan a maga intimitása, erotikája és gyengédsége. Az öregkori higgadtság, érettség és értelem is segíthet egy lassabb tempójú, szexuális élet fenntartásában, a ritka orgazmusok elérésében.

Amit mi ajánlunk

Hetvenen túl lehet energikus, mozgékony élettel teli, vagy érezheted magad haszontalannak, reménytelennek és feleslegesnek. Végeredményben a valódi kor nem is számít olyan sokat, ha az életet választod, és nem a magadról, életről való lemondást, az öregkorba való beletörődést. A 21-ik században élünk, manapság megoldás mindenre van. Természetes vagy mesterséges, hatékony vagy teljesen hasztalan, megoldások léteznek. Van ahonnan választani. A természetes erekciót elősegítő ActivMax spray, az öregkori erekciót is segítheti. A makkra fújt ActivMax, vissza hozhatja az egykori erekciók erejét. Az ActivMax szép korú férfiak ezreinek segített már újra átélni a rég elveszett egykori gyönyöröket: kielégíteni a partnert, érezni a régi büszkeséget. Adj magadnak egy kis pluszt, a meggyengült erekció, most az ActivMax erejével ismét javítható, erősíthető. Ne éld mások életében a néző szerepét, az ActivMax segítsége újra téged is színpadra állít!