Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Elmarad a merevedés? Okozhatja fertőzés!

Elmarad a merevedés? Okozhatja fertőzés!


Dátum: 2017-03-22
Az erekció olyan sérülékeny, mint egy gyenge hajszál, hisz bármilyen apróság meghiúsíthatja. Ezt férfiként már tapasztalhattad. Elég egy stresszes gondolat és már aktus közben faképnél hagyhat az erekciód. Egy apró gyulladás a rendszerben kompromittálhatja a merevedést. Amilyen egészségtelen életmódot élünk és amilyen stresszes meg veszélyekkel teli az életvitelünk, nem is csoda ha nem mindig jön össze egy kiadós szeretkezés. Ijesztően hangzik, de nagyon sok belső tényező is meghiúsíthatja az egészséges merevedést. Íme, nem árt ha ismerjük ezeket!

Szív, fertőzések, erekció

Előfordulhat már egészen fiatal korban, hogy nem tudod megtartani a kemény erekciódat, annak ellenére, hogy látszólag egészséges vagy, fiatal és tettre kész. Bár a jelenség férfiaknál igen sűrűn előfordul és sokakat érint, fiatal korban ezt nehezen éli meg mindenki. Viszonylag gyakori diszfunkciót okozhatnak ágyéktájékon a szervezetben lévő fertőzések. Leggyakoribb a kikezeletlen vizeletfertőzés. Bizony, egy látszólag banálisnak tűnő semmiség is komoly nyomokat hagyhat a szexuális életedben. A fiatalkori merevedési zavarokat nem szabad elhanyagolni, hisz egészen komoly egészségügyi, szervi problémák is állhatnak a háttérben. Ilyenek a szív rendellenességei: gyenge szív gyengén pumpál vért, ennek egyenes következménye, hogy oda ahova több kellene, nem jut.

Prosztata és húgyhólyag

A prosztata és a húgyhólyag a férfi kiválasztási, illetve utódnemző rendszer fontos szervei: a prosztata a férfi belső nemi szervekhez tartozó, dió nagyságú mirigy, közvetlenül a húgyhólyag alatt helyezkedik el. Ebből kifolyólag a bennük lévő fertőzések, gyulladások is hasonló tüneteket produkálnak: csípő, égő vizeletürítés, gyakori vizelési inger, állandó hólyagban lévő teltségérzet. Ilyenkor bármilyen fájdalmas, gyakori az ürítés. A vizeletsugár gyenge, gyakran szakadozik. Sok férfinél az erekciós zavarok szinte egy időben jelentkeznek a vizeletfertőzéssel. A prosztata jóindulatú megnagyobbodásához vezető fertőzések, bár könnyen kezelhetők, befolyásolhatják az erekciót. A prosztata ugyanis a húgyhólyag alatt helyezkedik el, az abból kiinduló húgycsövet körülvéve.

Mit tehetünk?

A merevedési zavarok már régen nem tartoznak a nehezen diagnosztizálható betegségek közé. Nem egy homályos feltételezésről vagy egy sok ismeretlenes egyenletről beszélünk. Az orvostudomány már rég biztos összefüggést talált a kiválasztó rendszert érintő fertőzések, gyulladások és a merevedési zavarok között. Első és legfontosabb dolog: soha ne várd meg, hogy egy csípő, égető vizeletürítési vagy más hasonló kellemetlen érzés kezeletlenül, magától fog elmúlni. Semmi nem fog gyógyulni csak attól, hogy nem veszünk tudomást róla, nem érdekel. A szexuális egészségünket nagyon sokszor a szerveink, szervezetünk egészsége befolyásolja.

Mesélj, mi fáj!

A szex már rég nem tabu, viszont az azt övező betegségek, szexuális zavarok továbbra is annak számítanak. Tudom, hogy férfiként milyen nehéz kimondani, ha “nem akar felállni”, vagy “nem elég erős az erekció”. Főleg ha ezt terapeutának vagy szakorvosnak kell elmondani. Nagyon sok férfinak ilyenkor romokban hever az önérzete, büszkesége. Sok esetben a problémák megoldása nagyon egyszerű. Mindenek előtt figyeljünk oda jobban egészségünkre, illetve a szervezetünk által adott jelekre, már így is könnyen elkerülhető a merevedési zavarok okozta trauma. Orvosok is vannak, megoldások is léteznek: annyi a dolgod, hogy ha baj van, ne hanyagold. Nem csak a nők járnak orvoshoz, semmivel sem leszel kevésbé férfi, ha törődsz a szexuális egészségeddel. Az egészséges férfiak sokkal elégedettebbek, kielégültebbek! Elhiszed már?