Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Hogyan készülj a masszázsra?

Hogyan készülj a masszázsra?


Dátum: 2017-05-05
A masszázsnak bizonyítottan áldásos hatásai vannak, és csak mert nem ismered a masszázs etikettjét, nem kell lemondj arról, hogy a megmeredt hátad kilazítsa egy hozzáértő szakember. Masszázskor, főleg ha a masszőr nőnemű (és általában az, de választhatsz férfit is), az egyetlen kötelező dolog, a megfelelő viselkedés.

Zuhanyozni kötelező!

Főleg ha munkahelyről tudsz csak elérni az előjegyzett masszázsra, mindenképp időt kell szánni a testi higiéniára. Ha megfelelően választottál masszázst, akkor a feltételek biztosítva kell legyenek: minden “valamire való” egészség megőrző központ rendelkezik alapvető tisztálkodási adottságokkal. “Valamire való” kifejezés alatt nem a földszinten lakó, kenő Erzsi nénire gondolok, akitől a begörcsölt izmaid ellazítását reméled. Nem megfelelő masszázs igénybe vétele előreláthatatlan következményekkel járhat, félő, hogy a megspórolt pénzeddel egy pszichológust látogatsz meg a későbbiekben. Saját és masszőröd komfort érzetének biztosítása érdekében a minimum az, ha megmosod a lábaid, hisz egy teljes testmasszázs a lábakra is vonatkozik. Nagyon kellemetlen lenne, ha elgázosítással vádolna utólag valaki.

“Védőfelszerelés”

Egy igényes szalon biztosítja a köpenyt, papucsot, törölközőt és helyenként az egyszer használatos alsót - arra az esetre, ha nem szeretnéd, hogy a kedvesedtől, Bálint napra kapott szívecskés alsó olajos legyen a masszázs végére. Ha azt szeretnéd, hogy a lábaid masszírozásával csak egy bizonyos pontig haladjon a szakember, hagyd magadon a boxer alsót és kérdd, hogy intim területed környékét, amit ruha takar, ne masszírozzák. Ugyanakkor nem árt figyelembe venni, hogy a hátmasszázs szerves részét képezi a farpofák ellazítása is. Tedd félre a szégyent és hagyd a masszőrt, hogy végezze a dolgát.

Maradj csendben

Masszázsra nem azért megy az ember, hogy elmesélje az életet, a masszőr meg nem azért van ott, hogy a problémáidat hallgassa. Ő a kényelmedre, a masszázsra koncentrál. És a mobilt is kapcsold ki, próbálj meg lazítani!

Mi van akkor, ha feláll?

Ha női terapeuta masszíroz, tudnod kell, hogy az ágyéki részek, a farpofák ellazítását nem szexuális célzattal, hanem a teljes test masszázsrészeként végzi. Ha ez izgalomba hoz és látható jelei lesznek, gondolj valami semlegesre vagy kezdj valami ártatlan, “mit szólsz az időjáráshoz?” típusú beszélgetésbe. Ez hamar oldja a kellemetlen csendet, helyzetet. Egy terapeuta tudja, hogy az ágyéki részek érintése könnyen izgalmat okoz, ettől nem fog zavarba jönni, ezért neked sem kell. Ha végképp zavarban érzed magad, kérheted, hogy fogja rövidre az említett részek masszírozását.

Amit a MaxMed ajánl

Elképzelhető, hogy egy szakember jelenléte feszélyezne, de ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanod a masszázs nyújtotta kellemes (helyenként kissé perverz) örömeiről. Neked, illetve Nektek találtuk ki és alkottuk meg a Szexelj egy jót csomagot, amely megteremti a harmóniát egy intim együttlét és egy erotikus masszázs között. A csomag tartalmaz egy potencianövelő és erekciót erősítő terméket (UP), egy masszázs olajat, egy gyertyát üveg tartóban, egy mini síkosítót valamint egy óvszert. A Szexelj egy jót csomaggal az éjszaka lehet forró, lehet lazító, vagy lehet akár mindkettő - anélkül hogy elhagynád az otthonod kényelmét. Mindössze annyi a dolgod, hogy partnered is bevond a játékba. A csomag már tartalmazza a gyertyát, már csak egy pohár bor kell és…..jó szórakozást!