Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Meglátni és megkedvelni: hogyan tovább? I. rész

Meglátni és megkedvelni: hogyan tovább? I. rész


Dátum: 2017-08-24
Tavasszal komolyan tartottad magad, 99%-ban nyugodt és ésszerű maradtál. Viszont mióta ezek a magas hőmérsékleti értékek befészkelték ide magukat, egyre kevesebb az  embereken a ruha, a meglévő meg egyre lengébb.

Most, hogy már a nyári szabadság szele is megfújt, kicsit elszabadulni érzed a poklot: a hormonjaid örömtáncot járnak, a tested nagyon követeli a magáét! Vagy, hogy egészen pontosan fogalmazzak, a nap épp a fejed lágyát sütötte meg,  bevetésre készen állsz, bármilyen kalandra késznek érzed magad. Nyár, forróság, kaland: bárkivel? Készen állsz bármilyen hihetetlen helyzetre?

A szomszédasszony

Épp csak, hogy beköltözött, két nap alatt kétszer kopogott be hozzád: vagy vízforralót kölcsönzött, vagy csak egy kis cukor kellett a kávéjába. Lehet, hogy ürügyet keres, hogy újra láthasson? Ha úgy érzed, hogy részedről is megvan az érdeklődés iránta, mi lenne, ha a cukor mellett, az ágyadat is megosztanád vele? Előnyök: nem kell ebben a rekkenő hőségben a város másik feléig buszozz -négyszer váltva- hogy láthasd őt, kéznél van és bármikor összefuthattok a lépcsőházban is. Hátrányok: bármikor összefuthattok a lépcsőházban, nehéz lesz szakítani és nagyon gáz visszakérni a vízforralót, miután együtt forraltátok fel a hálószoba hangulatát.

A kolléganő

Minden alkalommal mikor kilépsz az üres iroda folyosójára (minden kolléga a családdal nyaral) és nem találod az öngyújtód, hopp!, ott terem a kolléganőd és kisegít. Ennyi kedvesség, mosoly és segítőkészség bárkit levenne a lábáról. Legszívesebben ölbe kapnád és már futnál is haza vele, de állj meg egy pillanatra és gondold végig. Előnyök: a hosszú túlórák is könnyebben repülnének, ha a kedvesed a közelben tudnád. Incselkedő kis üzenetváltások, elkapott forró pillantások fűszerezhetnék az életet. Hátrányok? Ezentúl mindig, amikor nyugodtan elszívnál egy cigarettát a szünetben, megjelenik ő is. Pavlov kutyája lesz belőled: ahogy a reflex kialakul, nincs többé menekvés. Ha mégis próbálkoznál, gondolj a nálunk még viszonylag új, munkahelyi zaklatásra és a jogi következményekre.

A fitnesz edző

Nap mint nap segít, hogy elérd a hőn áhított álomtestet, és minden alkalommal széles mosollyal dicséri meg az elért eredményeket. Nem csak a szemével, de az ujjaival is felméri mennyit haladtál. Előnyök: álomteste van, hajlékony, áramvonalas mint egy gazella. Hátrányok: állandóan ellenőrizni akarja  mozgásod, légzésed, szívverésed és folyton egészségesen és természetes alapanyagokkal táplálkozik. Lehet, hogy épp akkor kapsz egy kis pihenőt, amikor te már az örökkévalóságban gondolkodsz.

A postáskisasszony

A tolla, a borítékok, a bélyeg és a bélyegző mind-mind pornóban is használt sztereotípiák. Ha egy ilyen részmunkaidős, nyári munkát vállaló forró, tüzes postáskisasszony kezdi kihordani a küldeményeidet, máris valóra vált az álom. Ha úgy érzed nagyon megmozgatja a fantáziád, ne várd meg míg kétszer csenget, nyiss ajtót elsőre. Előnyök? Szexelni az előszobában levelek, nyugták, idézések és újságok között, perverzen bájos és rendkívül egzotikus. Hátrányok? Megvan a pontos címed, tudja a kaputelefonod kódját és ismeri a levelezésed.

Annyi fantázia, annyi lehetőség, annyi kaland vár rád, hogy minden új napban csak az izgalmakat keresed. Mint egy igazi férfi, fontos neked a büszkeséged, nem szeretnél senkit kielégítetlenül hagyni, ezért mindig bevetésre kész vagy: az ActivMax bárhol bármikor segítségedre van. Az ActivMax spray-ből elég egy gyors befújás és máris tettre és bevetésre kész vagy. Ha igazán merész vagy, partneredre is permetezz belőle, és figyeld ahogy testét elönti a vágy.  Az ActivMax vérbőséget okoz a kívánt területen és azonnal készen állsz egy kis forró, vad, felejthetetlen nyári támadásra.