Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Miről fantáziál a nő a hálószobádban?

Miről fantáziál a nő a hálószobádban?


Dátum: 2018-10-22
Biztos megvan neked is az a vicc, amikor a férj szekálja a feleségét amiatt, hogy túl sok főzőműsort néz, főzni mégsem tud. Mire a feleség visszavág, hogy a férj is falja a pornót, mégsem képes semmire az ágyban.

Sokak kedvence, ahányszor hallom, mindig jót röhögök rajta, bár a valóság azért kicsit több, mint ez a vicc. Az is lehet, hogy közelebb vagy a szituációhoz, mint gondolnád: attól, hogy egy született lepedőakrobatának tartod magad, az még nem jelenti azt, hogy minden nő Casanovája lennél. Sok férfi esik ebbe a tévedésbe, holott sok esetben nagyon messze áll attól, hogy a nő valódi vágyait teljesítse. Persze erről elsősorban beszélni kellene, hisz a kedves, bújós, kislányos báj mögött is lakozhat egy igazi vadmacska, aki arról fantáziál, hogy egy próbafülkében leped meg, vagy szeretné, ha az ágyhoz bilincselnéd, kiszolgáltatott helyzetbe hozva őt.

Ha fogalmad sincs miről fantáziál a legtöbb nő, íme néhány a leggyakrabban előforduló női, titkos vágyak közül. Ezekkel csak az lehet a baj, hogy nagyon sok nő nem beszél róla. Olvasd el a tippeket és kísérletezz!

1. Domináns játékok

Tegyük fel, hogy szereti, ha néha bele kapaszkodsz a hajába vagy erősebben fogod, esetleg teljes testsúlyoddal odaszögezed az ágyhoz. Tegyük fel, hogy élvezi, ha uralod őt, azaz te vagy a domináns fél. Mi a dolgod? Elég csak a “Szürke ötven árnyalata” film néhány emlékezetes jelenetére gondolnod: kösd az ágyhoz egy nyakkendővel, esetleg ha nehezebben oldódik, kösd be a szemeit is. Máris a tiéd a teste, ő lesz az alárendelt fél, azaz a dominált a játékban. Sokan a fizikai fenyítés mellett a verbálist is kedvelik: fenekeld el, ha élvezi, fenyítsd szóval, játszd el, hogy te vagy az úr, neki meg szolgálnia kell minden vágyadat.

2. Hármasban

Nagyon sok nő fantáziál arról, hogy hármasban szexel: akár két férfival, akár még egy nővel, akár csak azt szeretné, ha a partnere szeme láttára valaki más uralja a testét. A preferenciák minden nőnél változnak, bár, ha egy második nőt szeretne bevonni a szexuális játékaitokba, figyelj arra, hogy erekciód mindkét félnél egyformán kitartson. Ha viszont férfi a harmadik, együtt kényeztessétek a nőt, érezze, hogy ezúttal két férfi vágyának is tárgya.

3. Nyilvános helyen

A lebukástól való félelem sok nő esetében ajzószerként hat. Ez azonban nem mondható el minden férfiról: van, akinek megzavarja potenciáját és teljesítő-, meg koncentrálóképességét. Ha ez így van, ne keresd a nyilvános helyeken való szex lehetőségét.

4. Pornó a nappaliban

Nem nézni, forgatni. Veletek. Miért ne vehetnétek fel, ahogy a nappali csendes intimitásában egymásnak estek? Eljátszani a gondolattal, hogy esetleg néz a stáb. Majd visszanézni az egészet és akár újra felvenni. Ma már nem kell hozzá sok, hisz egy okostelefon szuper minőséget vesz: vetkőzzétek le a gátlásokat és nézzétek újra felvételről, ahogy testetek egybeforr.

5. Szerepjáték

Emlékszel még, hogy egy válladra terített lepedő segítségével, gyerekkorodban te lehettél a Superman? A lányok meg hercegnőnek öltöztek. Teljesen normális, természetes dolog gyerekek esetében a szerepjáték: ruhával szerepet, karaktert cserélünk, valaki más bőrébe bújunk. Miért ne lehetne ezt felnőttfejjel is eljátszani? Nagyon sok férfi és nő is beindul az ilyen ártalmatlan szerepjátékokban: válasszatok olyan karaktereket, amik mindkettőtöket lázba hozzák. Lehetsz tűzoltó, lehetsz frissen kikötött tengerész, de akár fenyíteni készülő tanár is, aki megbünteti a rossz kislányt. Ha tovább is mennétek, a szerepekhez jelmezeket is felvehettek. A vágyak, a fantázia és a gyönyör leküzdhet egy újabb határt.

6. Sztriptíz

A sztriptíz hallatán sok férfinak egy bronzos testű, olajos és duzzadó izmokkal megáldott pasi jut eszébe, akinek láttán eszeveszetten visítanak a nők. Bár úgy gondolod, hogy röhejes férfiként zenére vetkőzni, ne becsüld alá a sztriptíz erejét: tedd félre a fenntartásokat, teljesítsd a titkos vágyát és utána hagyd, hogy bevágjon az ágyba és szétszedjen, mint vadmacska az elejtett vadat. Meg fogsz lepődni!

Összességében minden apró szexuális fantázia, mely egyik, másik félnek örömet okoz, radikálisan is megváltoztathatja a szexuális életet. Ehhez azonban mindig bevetésre kész kell lenned: ne aggódj az erekciód vagy a teljesítőképességed miatt. Vezess be egy új szokást: kéthetente erősítsd a szervezeted a Potemax kapszulával. Természetes étrend-kiegészítő vitaminokkal, aminosavakkal és ásványi anyagokkal, melyek a kúraszerű használat során nemcsak az állóképességedet és az erekciódat, hanem az egész szervezeted megerősítik, feltöltik. Felfrissülsz, elszáll az unalom és fitt leszel (az ágyban is). A Potemax megszünteti azokat a helyzeteket, amikor kívánod, de unod, szeretnéd, de nem vagy elég kemény, stb. Nem érnek kellemetlen meglepetések akkor sem, ha mondjuk többet ittál a kelleténél: a Potemax a biztos megoldás arra, hogy a partnered legvadabb szexuális fantáziáját is valóra váltsd. Hogy a keményebb álmok is valósággá váljanak.