Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Tudni szeretnéd, hogy el tudod-e Őt elcsábítani? Figyeld a jeleket!

Tudni szeretnéd, hogy el tudod-e Őt elcsábítani? Figyeld a jeleket!


Dátum: 2019-04-05
Egyik nő sem fogja szemedbe mondani, hogy tetszel neki, hogy le akar feküdni veled, hogy a kilencedik mennyországban érezte magát veled múlt éjjel, vagy más hasonló dolgokat. Miért nem? Mert attól fél, hogy félreérted, hogy az intimitására támadsz, hogy további kényelmetlen kérdésekre kell válaszolnia, hogy csupán hitegeted, hogy nimfomániásnak nézed stb. És akkor hogyan tudod meg, hogy tetszett neki, vagy nem, akar-e még ágyba bújni veled, vagy nem, hogy jó voltál, vagy nem? Figyelj oda a jelekre!

Többet akar tudni a nemi életedről

Hacsak nem bűvölted el, nem hagyta magát elcsábítani, és mégis közvetett kérdésekkel utal a volt kapcsolataidra, tudd, hogy a mérleg nyelve a te irányodba mozdult el. A nők elővigyázatosabbak és tudni akarják mibe mennek bele, ha megteszik a lépést. Ha a volt partnereidről, kapcsolataidról kérdez, ez jó jel. Légy őszinte hozzá. Ne adj kitérő válaszokat, mert gyanakvó lesz. Ha nem vagy elég magabiztos és a szexuális életed elején vagy, használhatod a Sex Power potencianövelőt és igazi erekciót biztosító természetes étrendkiegészítőt.

Mindig közel ül hozzád

Megérint, szorosan melléd ül a heverőn, a parkban a padon, moziban, vagy találkán? Remek! Ha még nem feküdt le veled, minden esélyed megvan arra, hogy hamarosan hazavisz. Ha már megtette, azt jelenti, hogy tetszett neki és akarja még. Egy nő sem fog szorosan hozzád tapadva ülni, ha nem akarna többet egy csóknál. Világos, nem? Készülj fel sok forró együttlétre!

Használd a nyelved mikor megcsókol

Van ennél világosabb? Akar téged és kész! Ehhez nem fér kétség. Lehet, egy kicsit még játszadozik veled és halogatja a partit amíg ő is felkészül rá, de lényegében a dolog biztos. Ne tegyél fel több kérdést, ne kételkedj, meghódítottad és a tiéd lesz. Mindent tegyél meg azért, hogy nehogy kiábrándítsd valamivel.

Szexuális témákról beszélget veled

A nők nem beszélnek szexről a férfiakkal. Egyáltalán nem. Soha. Esetleg, ha mindketten orvosok vagytok, vagy tudom is én mik, ellenkező esetben ez annak a jele, akar tőled valamit, hogy fel akar izgatni. Úgy, hogy indulj be és készülj arra, ami következni fog. Ez a csábítás játéka, és győztesen jössz ki, ha tisztességesen játszol. Előzd meg a beszélgetésben, ne tedd a félénket, mert ez a jó. A szexről akar beszélni? Minél többet, annál jobb. Várd ki, mit tartogat még számodra.

Vedd be a Sex Powert és ne légy félénk

Most, miután leszögeztük, hogy jó úton jársz és hogy tetszettél neki, ne hagyd magad megfélemlíteni. A férfiak (és a nők) hirtelen elbizonytalanodnak amikor arról van szó, hogy véghez vigyék a dolgot. Ne kezd olyan költői kérdésekkel, hogy mi van, ha nem fog tetszeni neki. És ha korai magömlésem lesz, mert egy hónapja nem volt szexuális életem, mióta elváltam a volt partneremtől? És ha nem tartok ki ameddig ő akarja?

Nyugodj meg. A Sex Powerrel ki fogod elégíteni. Egy magasabb szintű szexpartihoz, csak a természetes alapanyagokból készült Sex Power kapszulára van szükséged. Függetlenül attól, hogy úgy érzed merevedési gondjaid lesznek, hogy nem tudod kielégíteni mert túl izgatott vagy, hagyd a sötét gondolatokat és vedd be a Sex Powert. A természetes étrendkiegészítő segíteni foga abban, hogy maximális erekciód és erős, de ellenőrzött ejakulációd legyen.

Egyszóval minden adu a kezedben lesz, és teljes mértékben ki fogod elégíteni. Ez egy természetes étrend-kiegészitő, nem fogsz félúton kifogyni az energiából, és meggyőződhetsz arról, hogy másodszor és harmadszor is akarod majd.

Játszd el a csábítás játékát, és mutasd meg mire vagy képes az ágyban a Sex Powerrel. Megérdemled, képes vagy rá, kőkemény vagy!