Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Vedd fel a harcot a rák ellen!

Vedd fel a harcot a rák ellen!


Dátum: 2015-04-29

cancer

A rák egy olyan betegség, amire senki sem számít, ezért amikor kiderül, sokként ér mindenkit. Még ha a sokk hatalmas erővel tör is rád, meg kell tartsd a szellemi egészségedet és minden eszközt be kell vess az életed meghosszabbítása végett. A kérdés az, hogy mennyire vagy hajlandó küzdeni és mennyire vágysz arra, hogy túléld a rákot? Ha a válaszod pozitív, az élni akarásod határon felüli, találsz alább pár módszert és ötletet, amelyeket bevethetsz a rák elleni küzdelembe.

Gondolkodj pozitívan!

Még akkor is, ha szenvedsz, fájdalmad, hányingered van vagy esetleg hánysz, gondolj a jövőre.  Gondolj azokra a dolgokra, amelyeket a jelen helyzetben meg tudsz tenni és amelyeket fejleszteni tudsz, amint kigyógyultál a rákból. Találj ki a normálishoz nagyon közelálló rutint és próbáld ahhoz tartani magad minden nap. Csinálj listát mindazokról a dolgokról, amelyeket meg szeretnél csinálni naponta és tanuld meg értékelni és örülni azoknak a dolgoknak, amiket sikerült véghezvinned.

cancer

Tartsd közel a családod és a barátaid!

Ne próbálj hősködni és elüldözni magad mellől a barátokat és a családtagjaid, ha már beteg vagy. A társaság létfontosságú a betegség elleni harcban. Tűzz ki látogatási időt, amikor fogadod a barátaid és rokonaid, amikor meg tudod hallgatni tanácsaikat, ötleteiket és bátorításaikat. A szocializálódás létfontosságú. Az egyedüllét a betegség idején depressziót okoz és ez lehet a végszó. A család kizárása, az elzárkozódás, a csendes gyötrelem nem segítenek a gyógyulásban.

Fedezz fel új dolgokat és hatásos gyógymódokat!

A rák elleni kezelések kemények és mély nyomokat hagynak a már amúgy is legyengült testen és szervezetben. Ezen kezelések mellé ajánlott olyan gyógymódokat is alkalmazni, amelyek enyhítik a fájdalmat, erősítik az immunrendszert és visszaadják az életminőség egy részét. A legtöbb gyógynövény rendelkezik nyugtató, gyógyító hatással valamint krónikus, illetve rákos megbetegedések esetén rendkívül hasznosak.

cancer

A CancerEx étrend-kiegészítő is ilyen gyógynövényekből áll. Összetevői visszadják a reményt az életre és a teljes felépülésre. A CancerEx terméket használva megszabadulhatsz a rák elleni kezelések okozta mellékhatásoktól, visszanyerheted az étvágyadat, kevesebb hányingerrel kell küzdened és az immunrendszered is felturbózhatod. A CancerEx több krónikus betegség ellen használható: ha cukorbeteg vagy, esetleg hepatitiszben vagy egyéb májbetegségekben, rákban vagy más súlyos fertőzésben szenvedsz, alkalmazd bátran a CancerEx étrend-kiegészítőt. A szervezeted meg fogja hálálni!

CancerEx – az egészségért és teljesebb életért!