Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Drumul spre fericire trece întotdeauna prin pat!

Drumul spre fericire trece întotdeauna prin pat!


Publicat în: 2015-04-29

fericireSe spune că drumul spre inima unui bărbat trece prin stomac. Atunci pe unde ar trece calea spre inima unei femei? E posibil să treacă prin pat? Ar fi posibil pe undeva ca bijuteriile, cadourile scumpe, vacanțele și buchetele imense de flori să nu-și atingă scopul dacă bărbatul e prea timid sau se mișcă prea lent în pat? De ce nu? Consilierii matrimoniali admit că 90% din problemele de cuplu pe care le întâlnesc sunt strâns legate de disfuncții sexuale mai grave sau mai puțin grave datorate atât bărbaților cât și femeilor. Componenta puternic emoțională a sexului combinată cu partea hormonală amestecată cu prejudecăți, oboseală, plictiseală sau stres poate fi uneori rețeta perfectă pentru dezastru. Cum descurcăm ițele încurcate ale unei astfel de probleme?

Nu vă permiteți să gândiți negativ!

Așa cum am amintit, sexul are o componentă emoțională extrem de puternică și de importantă. Dacă după o partidă mai nereușită vă lăsați gândurile negative să preia controlul s-ar putea ca următoarea încercare să fie mai rea decât prima. Erecția la bărbați și orgasmul la femei țin mult de modul de abordare a sexului, de relaxarea mentală, de trăirile de moment și de capacitatea de a depăși oboseala și negativitatea care ne impregnează viața zi de zi. Vreți să trăiți fericiți până la adânci bătrâneți? Nu gândiți negativ despre sex! Rezolvați orice problemă într-o manieră calmă, relaxată și pozitivă! Comunicați eficient și alegeți soluții împreună!sex

Sexul de calitate salvează relația de la ruină!

Multe cupluri se despart din cauză că partenerii nu mai au timp unul pentru celălalt. Lipsa intimității într-o relație se manifestă prin certuri frecvente, răceală și mai ales lipsa activității sexuale. Dacă sexul este prost sau lipsește cu desăvârșire partenerii se distanțează până când nimic și nimeni nu-i mai poate ține împreună. Chiar dacă nu vă arde de tăvăleală, sunteți iritați, nervoși sau pur și simplu neinspirați încercați să faceți totuși sex de câteva ori pe săptămână. Pofta vine mâncând, nu-i așa? Sexul aduce relaxare, crește secreția de serotonină, hormonul fericirii, vă pune sângele în mișcare și vă sporește pofta de viață. Cum să spuneți nu la o astfel de ofertă?

orgasmCe ne facem când nu putem?

Majoritatea bărbaților a avut cel puțin o ocazie în care n-a reușit să aibă o erecție. Lipsa potenței are multe cauze dar și multe soluții unele dintre ele foarte simple și la îndemână. BluErect este un produs natural destinat bărbaților care vor să evite momentele neplăcute de lipsă a potenței. Pe lângă stimularea potenței, BluErect are și alte efecte pozitive. Folosind acest produs veți avea mai multă energie și creativitate în pat, vă veți simți mai senzuali și mai sensibili la stimuli și veți avea un apetit sexual mai sănătos.

Capsulele de BluErect nu au efecte adverse, conțin substanțe active puternice din plante și vă pot ajuta să aveți o viață sexuală sănătoasă și împlinită pe toate planurile. Dacă vă doriți ceva mai mult de la relația pe care o aveți încercați acest produs natural care vă poate ajuta să ieșiți din impas și din rutină într-un timp cât mai scurt.

BluErect – pentru ca relația ta să înflorească!