Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Feromonii – mesajul secret al unui corp către altul!

Feromonii – mesajul secret al unui corp către altul!


Publicat în: 2015-04-29

feromoniȘtim cu toții că relațiile nu pică din cer. Trebuie să punem la bătaie tot ce avem mai bun pentru găsirea unui partener potrivit, compatibil din punct de vedere sexual, emoțional și social. În alergarea noastră după perfecțiune, compatibilitate și succes uităm că natura ne-a dotat cu arme puternice care să ne facă viața mai simplă și mai ușoară. Orice relație începe cu un dans al simțurilor în care privirile, mirosurile, gesturile și limbajul trupului conduc spre momentul adevărului: suntem sau nu suntem potriviți unul pentru celălalt? Chimia simțurilor este cât se poate de reală. Feromonii sunt dovada palpabilă că există lucruri pe care nu le putem controla și care ne duc exact spre persoana pe care o căutam de ceva vreme.

Ce sunt feromonii și la ce folosesc?

Probabil că ați auzit că feromonii sunt principalul mod de comunicare a atracției sexuale în regnul animal. Ceea ce nu știați este că organismul uman secretă și el acest tip de substanțe chimice esențiale în jocul seducției dintre bărbați și femei. Acest mesaj chimic de compatibilitate și atracție sexuală este secretat mai intens de către bărbați dar femeile transmit și ele astfel de semnale chiar dacă intensitatea  lor este ceva mai redusă. Feromonii în sine nu au miros dar mesajul lor subtil este perceput rapid și preluat de simțul olfactiv adică de nas și transmis către centrii senzitivi ai creierului.seductie

Pielea – organul preferat al feromonilor!

În regnul animal, secreția de feromoni se face pe foarte multe căi: respirație, transpirație, urină sau materii fecale. Marcarea teritoriului se face cu ajutorul feromonilor la fel ca și comunicarea disponibilității sexuale. La oameni, cea mai importantă parte a feromonilor se descarcă în aer prin piele. Pentru că de cele mai multe ori pielea ne este acoperită de alte substanțe chimice de sinteză, capacitatea feromonilor de a-și face simțită prezența se reduce semnificativ.

Parfumul cu feromoni – jocul seducției poate începe!

Seducția se face prin simțuri. Privirile pot transmite foarte eficient dorința și sunt considerate arme sigure atât de bărbați cât mai ales de femei. Limbajul trupului transmite disponibilitatea sexuală. Ce se întâmplă când intră în ecuație feromonii? Combinația de chimic, fizic și biologic înseamnă perfecțiune. Dacă dorim să ne folosim din plin de această armă absolut naturală de trezire a dorinței sexuale numită feromoni putem folosi niște parfumuri special create cu acest scop. De ce să ne lăsăm la voia hazardului când putem atrage persoana potrivită printr-un simplu mesaj chimic lăsat de natură să ne ajute?seductie

Parfumurile cu feromoni pentru femei și pentru bărbați pot fi folosite cu succes atunci când ne dorim o îmbunătățire a metodelor noastre de seducție. Mesajul subtil transmis de un astfel de parfum ne poate conduce la persoana potrivită modului nostru de a simți lucrurile. Amplificând feromonii naturali secretați de corpul nostru putem fi siguri de succesul planului pe care l-am pus la cale.

Așa cum am amintit, relațiile sunt rezultatul unor serii importante de factori naturali, pe care nu-i putem controla dar și al planificării modului în care ne prezentăm persoanei dorite. Hainele, parfumurile, machiajul vorbesc despre noi înainte de a deschide gura. Feromonii trebuie să completeze cu succes acest mesaj  non-verbal.

Feromon – pentru că viața înseamnă seducție!