Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Te iubesc dar nu mă schimb!

Te iubesc dar nu mă schimb!


Publicat în: 2015-04-29

ceartaSuntem suma obiceiurilor, pasiunilor, visurilor și defectelor noastre. Unii oameni ne acceptă și ne admiră pentru ceea ce suntem dar alții ne privesc cu suspiciune și ne critică pe ascuns. Pentru cine merită să ne schimbăm și pentru cine nu? Cât la sută din personalitatea noastră se pierde în încercarea de a ne face mai plăcuți unuia și altuia? Sunt unele lucruri la care ar trebui să renunțăm de dragul unei persoane iubite?

Din păcate, sau din fericire, relațiile interumane funcționează numai pe bază de compromis. Eu renunț la ceva de dragul tău iar tu renunți la ceva de dragul meu. Mai există și schimbări pe care trebuie să le faci pentru că pur și simplu felul tău de a fi chiar nu te avantajează sau nu poate fi considerat acceptabil.

Există 3 domenii în care trebuie să faci schimbări mai ales dacă partenera îți reproșează constant lipsa de inițiativă și nepăsarea:

- Sănătate

- Social

- Sex

Ție chiar nu-ți pasă de sănătatea ta?

Femeile au tendința de a fi cicălitoare. Se poate ca totuși să aibă dreptate măcar în unele situații? Probabil că te-ai gândit și tu ca bărbat că ar fi bine să mai renunți la țigări, să mai reduci băuturile alcoolice și să te apuci de un sport. Dar ai amânat mereu să iei o hotărâre definitivă pentru că nu-ți place deloc schimbarea. În plus, ai motive solide pentru care încă fumezi sau bei ceva mai mult. Te relaxează, te ajută să te concentrezi, te menține în cercul de prieteni și nu pare să îți afecteze prea mult sănătatea. De ce te bate totuși femeia zi de zi la cap? Pentru că îi pasă de tine. Pentru că știe că obiceiurile tale nesănătoase au efecte pe termen lung și că îți scurtează viața. Pentru că unele schimbări se fac mai ușor atunci când te ajută cineva măcar cu un sfat.

Canapeaua e prietenul meu cel mai bun!

ceartaEa vrea să mergeți în vizită la prieteni. Tu vrei să stai acasă și să te iubești cu televizorul. Ești obosit și n-ai niciodată chef de vizite, plimbări, nunți, botezuri, cumetrii și restul. Ești mai retras de felul tău și nu-ți pică bine compania oamenilor în general. Cum să faci să n-o superi? Viața socială activă te poate ajuta pe mai multe planuri:

- te ajută să te destinzi mai bine după zilele lungi de lucru,

- poți afla informații practice utile de la persoane noi și interesante,

- contactele noi și schimbul de idei îndrăznețe te pot ajuta să dezvolți niște afaceri bănoase,

- te vei simți mai apreciat, mai încrezător și mai curajos.

sexCâte orgasme ai mimat până acum dragă? Știu și eu? Cam toate!

E greu să accepți că nu ești cel mai viril bărbat din lume, nu-i așa? Mai ales dacă o afli fără veste, într-o zi în care chiar te credeai zmeu și avea impresia că ești amantul ideal. Lovitura poate fi fatală pentru un ego fragil de bărbat răsfățat. Ce te faci? De unde începi să schimbi și ce anume să schimbi ca să scapi de rușine? Lixtra, un supliment alimentar natural, din plante, te poate ajuta să-ți recapeți virilitatea și potența. Ca bonus, dimensiunile îți vor crește considerabil exact în părțile în care aveai nevoie: lungime și grosime. Lixtra te ajută să faci schimbarea de care ai nevoie în materie de sex! Cu efort zero și cu rezultate maxime!