Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Mărimea contează!

Mărimea contează!


Publicat în: 2015-04-29

penis mareÎncă de pe vremea când locuiau în peşteri şi trebuiau să vâneze că să-şi asigure mâncarea de zi cu zi, bărbaţii au fost preocupaţi de mărimea penisului. Arheologii au găsit picturi pe pereţii peşterilor care dovedesc clar importanţa acordată mărimii penisului. Se pare că atunci, ca şi acum de altfel, cu cât mai mare era penisul, cu atât era mai bine!

Poate aţi auzit expresia “nu contează dimensiunea bărcii, importantă e şi mişcarea oceanului”, ei bine, se pare că nu e chiar aşa şi că dimensiunea chiar contează! Şi nu de ieri, de azi, ci de la începuturile timpurilor! Istoria ne arată că încă de acum 2000 de ani mulţi bărbaţi din triburile din Africa practicau legarea greutăţilor de penis pentru a determina creşterea acestuia în lungime. Nu e chiar cea mai indicată practică, după cum spune medicina modernă, dar măcar au încercat! De asemenea, şi în Asia bărbaţii consumă de mii de ani diferite extracte din plante, insecte sau animale care sunt menite să ajute la creşterea penisului.

penis mareDeşi mărimea penisului nu este un subiect uşor de discutat în public, totuşi ea stă la baza multor glume şi răutăţi schimbate între bărbaţi. Atât societatea modernă cât şi cele din antichitate pun un preţ ridicat pe mărimea penisului şi, atât în prezent cât şi în trecut, bărbaţii mai dotaţi erau consideraţi mai apţi pentru a fi liderii generaţiei lor. De ce? Pentru că se pare că o dată cu un penis mai mare vine şi o mai mare încredere în puterile lor! De asemenea, este dovedit faptul că o viaţă sexuală satisfăcătoare stă la baza unei relaţii fericite şi a unei vieţi împlinite.

Epoca modernă ne-a adus o multitudine de soluţii pentru a avea un penis mai mare, dar nu şi o modalitate de a distinge care sunt cele mai potrivite pentru noi. În fiecare zi bărbaţii sunt supuşi unei presiuni enorme care vine inclusiv din contul de email unde sunt bombardaţi cu oferte şi promisiuni care de care mai dubioase.

penis mareŞi totuşi, cum alegem produsul care să ne ajute într-adevăr să obţinem un penis mai mare şi mai plin? În primul rând trebuie să fie un produs natural, din extracte din plante care să acţioneze asupra cauzei fără a da efecte secundare negative. Şi cum în general nu se pot obţine efecte miraculoase fără exerciţii, în al doilea rând trebuie avut un program de exerciţii care să stimuleze muşchii pentru erecţii mai ferme şi un act sexual prelungit.

Sistemul ProSolution Pills™ are beneficiul de a combina puterea  pastilelor 100% naturale cu sistemul de exerciţii Enlarger Sistemul funcţionează prin intensificarea fluxului sanguin către penis pentru a îmbunătăţi calitatea şi plenitudinea erecţiilor. Mai mult decât atât, este un sistem testat de sute de persoane care s-au declarat mulţumite de rezultatele obţinute. De exemplu, Florin din Galaţi ne spune că: “Am început tratamentul cu ProSolution Pills acum două luni. În prima lună am observat doar mici schimbări, dar în a doua lună s-a prezentat o mărire majoră, penisul meu a crescut vizibil. Acum am măsurat că a crescut deja cu 2 cm în lungime. INCREDIBIL!“