Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Nu fi martir! Boala trebuie vindecată nu suportată!

Nu fi martir! Boala trebuie vindecată nu suportată!


Publicat în: 2015-04-29

durereNe-am obișnuit să ignorăm durerea și boala și ni se pare că facem un lucru foarte bun. De ce să apelăm la medic pentru un fleac? Poate trece de la sine într-o zi două, trei sau o săptămână. Suntem puternici, putem duce multe, nu ne sperie pe noi o durere de spate, de dinți sau de cap, o colică renală sau durerile menstruale. Și ce dacă nu prea mai putem nici dormi, nici mânca, important e că ne dăm jos din pat dimineața și ne apucăm de lucru. Atât timp cât funcționăm, mai mult sau mai puțin normal,  înseamnă că totul este în regulă.

Odată intrați în cercul vicios la ignoranței față de simptomele mai evidente sau mai puțin evidente ale unor afecțiuni s-ar putea să nu ne dăm seama prea curând că am ajuns prea departe. Nu prea mai realizăm din timp că ar fi cazul să luăm măsuri urgente pentru restabilirea sănătății organelor noastre interne.

Să luăm de exemplu durerea cronică asociată unor afecțiuni inflamatorii osoase sau musculare de la nivelul încheieturilor, spatelui sau membrelor. O astfel de iritare zilnică ne poate afecta psihic atât de mult încât s-ar putea să clacăm de disperare. Durerea din timpul nopții este cea mai cumplită. Faptul că nu mai reușim să ne odihnim profund și suficient ne afectează organismul mai mult decât v-ați închipui.durere spate

- Oboseala cronică afectează sistemul imunitar și ne predispune la noi și noi infecții din ce în ce mai grave.

- Lipsa poftei de mâncare duce la carențe nutritive, minerale și vitaminice. Organismul este din nou slăbit.

- Starea de oboseală ne predispune la stări depresive, la iritare nervoasă, la schimbări emoționale și de dispoziție constante și neplăcute.

- Iritarea nervoasă ne împiedică să mai luăm decizii bune și rapide. S-ar putea ca locul nostru de muncă să sufere, familia este într-o continuă stare de stres iar prietenii ne ocolesc pentru că nu mai suportă să ne vadă fața contorsionată de durere.

Ce ne facem cu boala și mai ales cu durerea când însăși ideea de a ajunge la medic ni se pare imposibil de suportat? Ce alternative viabile ni se oferă la ora actuală când totul este parcă bazat pe pastile cu zeci de efecte adverse? Cu ce ne putem trata când totul pare fără efect și fără speranță și nu mai vedem luminița de la capătul tunelului?

durereRemediile simple și de mare efect există încă deși prea puțini oameni mai pun bază pe ele. Cine nu știe, de exemplu, că lâna este un material cu efecte benefice asupra organelor interne? Cu toate acestea, prea puțini dintre noi sunt gata să apeleze cu toată inima la un remediu bazat pe lâna cea atât de banală.

BioBelt este centura care combină foarte eficient proprietățile vindecătoare ale lânii și magneților. Cele două elemente, în combinație, au efecte antiinflamatorii dovedite, sunt și antibacteriene, dirijează fluxul sangvin de la și spre zona dureroasă iar impactul acestei centuri asupra durerilor reumatice este aproape miraculos. Durerile menstruale, nevralgiile, afecțiunile renale, afecțiunile prostatei și multe altele pot fi ameliorate și vindecate prin purtarea centurii BioBelt. Există vreun remediu mai simplu și mai eficient? Probabil că nu.

BioBelt – vindecare naturală pentru organismul terminat de boală!