Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Bărbații docili, favoriții femeilor. Adevărat sau fals?

Bărbații docili, favoriții femeilor. Adevărat sau fals?


Publicat în: 2015-04-29

cupluCiteam într-o zi comentariile unor femei ofensate de faptul că bărbaților le place să intre în conflicte, șicane sau chiar să-și rezolve disputele lor bărbătești prin antica metodă a pumnului. Cică bărbatul modern nu mai folosește astfel de metode barbare de a-și exprima nemulțumirea și insatisfacția. Bărbatul modern e întotdeauna calm, ascultător și diplomatic, un fel de ursuleț de pluș care mai mârâie slab din când în când de parcă i s-ar fi terminat bateriile. Mă întrebam cuminte cum ar fi un astfel de bărbat în pat? Dragon, urs, leu sau motan pufos de pluș?

Ce vor femeile?

Întrebarea e bună dar ai face bine ca nici măcar să nu încerci să răspunzi la ea pentru că nu are doar un răspuns corect. Fiecare femeie vrea altceva. Unele vor să fii drăguț și să duci gunoiul, altele vor să fii amabil și să nu calci prin baruri iar unele nu știu ce vor. Toate vor însă un bărbat potent și care să se descurce excelent în pat. Dacă ai probleme cu potența ai face bine să le rezolvi înainte ca ea să se prindă că nu prea te țin puterile. Ursulețul de pluș nu prea face doi bani în pat. Femeile vor totuși un urs adevărat când vine vorba de sex.sex

Docil în oraș, taur în pat

Sexul și diplomația merg mână în mână și fac relația să funcționeze. Circulă încă ideea că femeile satisfăcute sunt mai înțelegătoare, mai calme și mai bine dispuse. Nu știu dacă există vreun studiu referitor la acest fapt dar se pare că ideea ar fi valabilă și dovedită în practică. Așa că cine vrea viață lungă și liniștită să-și rezolve rapid unele probleme cu potența. Orgasmele calmează, relaxează și fericesc ambii parteneri și asta e dovedit științific.

Tăria bărbatului plăcerea femeii

orgasmÎn pat nu trebuie să fii docil, moale, flasc sau alte asemenea. În pat trebuie să fii tare, creativ, să ai mișcări variate, penis de dimensiuni adecvate și cunoștințe bogate în domeniul plăcerilor carnale. Forma fizică este foarte importantă, iar cât de repede poți să o iei iarăși de la capăt contează iarăși foarte mult. Oricât ar vrea să-și ascundă femeile neplăcerea, nu reușesc mereu să mimeze orgasmele și să geamă de plăcere fără un motiv serios. Mai grav este că bărbații știu când au performat pe bune și când nu iar asta le poate submina serios moralul.

Să rezolvăm rapid orice probleme cu potența

Dragon Power este așa cum îi spune și numele, un produs al medicinei chinezești care a studiat de mii de ani plantele și puterea lor de a face bine oamenilor. Această combinație de plante special alese pentru a combate orice probleme cu potența a fost deja testată de clienții din întreaga lume și apreciată pentru efectele ei pozitive asupra erecției, potenței și vieții sexuale în general. Produsul are efecte îndelungate (de la câteva ore până la câteva zile) și are capacitatea de a oferi încredere în forțele proprii tuturor bărbaților care suferă de anumite probleme de erecție sau potență. Pentru că plantele nu au efecte adverse, produsul este sigur atât pentru bărbații sănătoși cât și pentru cei care suferă de probleme cu inima sau ficatul. Puterea dragonului vă este oferită într-o capsulă!