Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să devii mai încrezător, mai potent și mai viril în câțiva pași simpli

Cum să devii mai încrezător, mai potent și mai viril în câțiva pași simpli


Publicat în: 2015-04-29

penis mareStai liniștit, n-o sa-ți recomand să te apuci de meditație zen sau de cine știe ce alte lucruri total nebărbătești. Problema care stă în calea fericirii multor bărbați este alta, cu o rezolvare mult mai simplă și mai la îndemână. Multor bărbați le e pur și simplu frică să facă ce vor pentru că se tem de reacția iubitelor lor. Gândește-te câte lucruri ți-ai dori să faci dar la care nici nu îndrăznești să visezi pentru că partenera n-ar fi de acord. A venit timpul pentru puțin egoism! E timpul să-ți reafirmi masculinitatea!

Exprimă-ți opinia! Asumă-ți riscul!

Foarte mulți bărbați sunt atrași de sport și de evenimentele sportive. Știu că a ajuns deja un clișeu major dar adevărul adevărat e că bărbații sunt mai în elementul lor atunci când merg în drumeții, camping, se uită la meciuri de box și joacă football decât atunci când sunt îndesați într-un costum și târâți la operă sau balet. Așa că, dacă nu-ți place opera, exprimă-ți opinia și fă ce-ți place cu adevărat, e calea sigură spre fericire!

penis mareAdmite că-ți plac lucrurile mari și puternice!

Modul de afișare a masculinității a rămas același deși femeile repetă în cor faptul că mărimea nu contează. Bărbații se simt mai puternici și mai virili în mașini mari, în întreceri periculoase și în haine care să le pună în evidență musculatura bine dezvoltată. Bărbații cu organe medii sau mici își vor dori mereu un penis mai mare așa cum femeile cu sâni mici visează la busturi mai senzuale și mai seducătoare. E în firea noastră umană să dorim ca lucrurile să arate mai bine, mai ales cele importante precum sânii sau penisul.

Mărimea care te face să te simți micpenis mare

Se pare că femeile și bărbații au ajuns la un consens care include miciunele și ipocrizie. Niciun bărbat întreg la minte n-o să-i spună iubitei că ar trebui să-și mărească sânii sau să mai slăbească pentru că se știe că astfel de cuvinte nu se rostesc. Nicio femeie nu va da pe față nemulțumire față de organul partenerului pentru că nu se cuvine. Suntem prea bine crescuți pentru a ne da pe față nemulțumirile. Care femeie ar recunoaște că i-ar conveni mai bine un bărbat cu un penis mai mare? Care femeie ar îndrăzni să recomande partenerului un tratament pentru mărirea penisului?

Deși ne-am învățat să ne păstrăm frustrările bine ascunse, asta nu înseamnă că ele nu există și că un penis mai mare sau o pereche de sâni mai voluptoși n-ar ajuta relația să se dezvolte mai armonios. Și atunci de unde vine reținerea în a căuta niște tratamente pentru mărirea penisului? Cel mai probabil că termenul tratament ne sperie pentru că include pastile, injecții, operații sau cine știe ce alte lucruri dureroase.

sexProSolution Pills este un produs 100% natural, care contribuie la mărirea penisului atât în lungime cât și în  grosime și care nu include durere sau disconfort. Cei care au conceput aceste capsule știu că un penis mai mare are multe avantaje printre care o satisfacție sporită a partenerei, orgasme mai intense și erecții mai tari. ProSolution Pills vine la pachet cu un set de exerciții care să ajute la mărirea organului sexual masculin și care să sporească eficiența capsulelor. Satisfacția este garantată și nu uita că femeile nu spun niciodată tot ce le trece prin cap! Mărimea contează!