Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Mâncarea mea, capsula mea de sănătate!

Mâncarea mea, capsula mea de sănătate!


Publicat în: 2015-04-29

hemoroiziHipocrate cel înțelept a înțeles încă de acum câteva mii de ani esența sănătății și ne-a lăsat o frază la care să medităm peste timp. El spunea așa: "Hrana voastră să fie medicamentele voastre și medicamentele voastre să fie hrana voastră." Ceea ce mâncăm dă în mare parte tonul și tonusul sănătății și vieții noastre fizice și psihice. Probabil că nu realizăm pe deplin faptul că putem avea un control destul de mare asupra a ceea ce se întâmplă în bine sau în rău în interiorul organismului nostru.

Cine mai are timp să observe reacțiile organismului la alimentele ingerate? Important e să nu ne mai fie foame și mai ales să nu ne îngrășăm. Cât de mult contează unde mănânc, cum mănânc, ce combinații fac și ce folos am din alimentele ingerate? Mă grăbesc, sunt stresat, n-am timp de relaxare. Sunt un om activ, ocupat, mâncarea e pe ultimul loc pe lista mea de priorități. Da, în ultima vreme sunt constipat, balonat, dorm puțin și prost și mă simt obosit dar nu mă pot opri.

hemoroiziCei mai mulți dintre noi au ajuns să considere masa de prânz ca pe un lux, o pauză nemeritată, un timp pierdut în care ar putea face atât de multe lucruri folositoare și care nu suferă deloc amânare. Dimineața e cu cafea, simplă, neagră și tare, prânzul nu există iar cina se ia eventual direct din pungă în fața televizorului. Cu toate acestea ne dorim productivitate maximă la serviciu, sănătate și energie din plin, o stare psihică bună, un tranzit intestinal care să meargă ceas, în principiu o viață bună rezultată din mâncare proastă. Pentru un timp s-ar putea să ni se pară că organismul ține cu noi și că nu ne face probleme prea mari. Vine însă ziua analizelor iar analizele nu mint niciodată. Se pare că alimentele noastre sunt mai degrabă otrăvurile noastre adică inversul a ceea ce Hipocrate învățase deja acum câteva mii de ani. Valorile colesterolului sunt până la tavan, pietrele abundă în vezica biliară, ficatul gras își cere drepturile, glicemia scârțâie a diabet, constipația s-a cronicizat iar hemoroizii își fac de cap. Ce faci și pe unde îți mai scoți cămașa acum?

hemoroiziAdevărul e că rezolvăm rapid probleme vechi și spinoase atunci când nu prea mai avem de ales. Ideea de "ori la bal ori la spital" a fost concepută probabil de cineva aflat într-o situație asemănătoare. Abia când nu mai avem de ales ne relaxăm și începem să privim lucrurile dintr-o altă perspectivă. Începem să ne uităm în farfurie să vedem ce anume mâncăm, începem să cântărim nutrienți, vitamine, minerale și fibre înainte de a ne repezi hulpav asupra unei porții imense de cartofi prăjiți cu friptură și fără salată, și eventual cerem sfatul și ajutorul naturii în rezolvarea problemelor noastre.

Pentru suferinzii care au ales să deschidă ochii și să vadă că au nevoie de ajutor în tratarea constipației și hemoroizilor există gama HemoStop. În această gamă veți găsi o cutie cu fibre alimentare de calitate pentru prevenirea constipației și hemoroizilor. Dacă problemele există deja, puteți apela cu încredere la ceaiul din plante HemoStop. Acest ceai împiedică multiplicarea bacteriilor patogene în colon, rect și anus protejând astfel zonele inflamate și afectate de hemoroizi. Crema HemoStop conține extract de gălbenele și propolis și are rolul de a reduce considerabil inflamația, usturimea, mâncărimile și durerile caracteristice hemoroizilor. Gama se adresează persoanelor dornice atât de prevenție cât și de tratament și este 100% naturală. HemoStop vă stă la dispoziție oricând pentru că natura are mereu grijă de noi!