Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Pielea inflamată nu arată bine! Ce soluții avem?

Pielea inflamată nu arată bine! Ce soluții avem?


Publicat în: 2015-04-29

herpesOrice mică inflamație a pielii localizată la nivelul feței, mâinilor sau decolteului este imediat observată de persoanele din jurul nostru. De foarte multe ori ni se pare aproape imposibil să ne părăsim locuința și să suportăm privirile curioase și uneori dezgustate ale celorlalți. Adolescenții știu foarte bine cum se simt privirile prietenilor, colegilor sau străinilor pe o față invadată de acnee juvenilă. Soluția cea mai la îndemână este aceea de a ne informa cu privire la cele mai comune inflamații ale pielii și de a alege un stil de viață cât mai natural pentru a scăpa de ele.

Dermatita atopică sau eczema este o inflamație a pielii care se transmite ereditar. Apare la copiii mici dar își continuă puseele inflamatorii pe parcursul adolescenței și vieții de adult. Simptomele includ mâncărimi, roșeață, mici pustule care se sparg la contactul cu suprafețele aspre, piele uscată și îngroșată în cazul eczemei cronice. Stilul de viață al celor care suferă de această inflamație trebuie să fie total diferit. Trebuie să evite hainele strâmte și din materiale sintetice, lenjeria din materiale aspre, iritante care ar duce la progresia continuă a roșelii și mâncărimilor. Se recomandă evitarea substanțelor chimice iritante pentru piele. herpesDușurile și baia trebuie să fie de scurtă durată iar apa numai puțin călduță. Stresul trebuie redus la un minim posibil, pielea trebuie îngrijită constant, hidratată foarte bine cu ajutorul unor loțiuni speciale recomandate pentru astfel de afecțiuni. Ceaiurile din plante medicinale în amestec se folosesc atât intern cât și extern pentru tratarea eczemei.

Dermatita de contact este o reacție fiziologică apărută după ce pielea intră în contact cu anumite substanțe cum ar fi: detergenți, parfumuri, anumite alimente, latex, conservanți, săpunuri, unele medicamente, unele plante și unele metale. Simptomele sunt apariția de mici bășicuțe, mâncărimi, roșeață la locul de contact. Substanța care produce dermatita trebuie imediat identificată și evitată pe viitor. Locul afectat se spală rapid cu apă și săpun. Reacțiile foarte severe necesită prezentarea la urgențe.

Dermatita herpetiformă ne duce cu gândul la infecția cu virusul herpex simplex dar în realitate nu are legătură cu această afecțiune. Cele două erupții sunt foarte asemănătoare dar dermatita herpetiformă este în fapt o alergie la gluten, o proteină din grâu. Erupția se manifestă sub forma unor mici pustule cu lichid grupate asemănător cu cele de la herpes. herpesAcestea apar pe în zona lombară, pe coate, pe coapse, pe genunchi și în zona din spatele gâtului. Mâncărimile sunt de cele mai multe ori destul de severe. Glutenul trebuie eliminat imediat din dietă iar alergia intră în remisie. În cazuri severe se apelează la medic.

Erupțiile herpetice sau herpes sunt probabil cele mai frecvente și cele mai des întâlnite inflamații ale pielii din zona feței. Sunt extrem de dureroase și de evidente și de aceea trebuie să scăpăm de ele într-un mod rapid și eficient. Pustulele care se rup dau usturimi severe și sunt contagioase. Tratamentul 100% natural pentru această afecțiune este HerpEx și conține un extract foarte bun de aloe, vitamine, plante vindecătoare și oxid de zinc pentru reducerea inflamației. HerpEx accelerează vindecarea leziunilor și ajută la eliminarea virusului herpex simplex. Dacă până acum nu știați cum să scăpați mai repede de pustulele caracteristice infecției herpetice, folosiți cu încredere acest supliment alimentar ideal pentru astfel de probleme. HerpEx vă scapă de necaz și vă ajută să ieșiți din nou din casă cu capul sus!