Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 4 motive pentru care femeile își înșală partenerul

4 motive pentru care femeile își înșală partenerul


Publicat în: 2015-04-29

inselareÎnșelatul e o problemă intens dezbătută și studiată de specialiștii în relații și sex. Întrebarea revine mereu și mereu în atenția publicului și mereu pare să nu primească un răspuns satisfăcător. Deși bărbații par să fie campioni ai înșelatului, nici femeile nu sunt mai puțin vinovate. Problema e una subiectivă și dacă am reuși să definim o relație de cuplu sănătoasă și o viață sexuală sănătoasă lucrurile ar fi mult mai simple. Cum însă fiecare cuplu are probleme specifice, ne rezumăm la a descoperi de ce unele femei sunt tentate să își înșele soțul, iubitul sau chiar amantul.


vorbareata1. Bărbatul taciturn, femeia vorbăreață. Deși sună a clișeu major, femeile moderne știu să poarte o conversație și înțeleg rolul unei dispute. Un bărbat care refuză dialogul poate trimite imediat relația și femeia în stare de alarmă. E greu să trăiești cu un bărbat, e aproape imposibil de conviețuit cu un tip care nu spune niciodată nimic interesant. Sexul e important, conversația de după e și mai importantă. Nu te supăra dacă partenera găsește pe altcineva cu care să le facă pe ambele.

neexperimentat2. Bărbatul timid, femeia neexperimentată. Pentru o viață sexuală sănătoasă, unul dintre parteneri trebuie să preia cumva controlul. Dacă bărbatul e timid, femeia poate conduce jocul. Dacă ea nu știe ce face iar el nu îndrăznește să facă ceva, sexul ajunge un dezastru de proporții iar relația se rupe. Bărbații timizi sunt apreciați pentru sensibilitatea lor dar pot ajunge să fie înșelați rapid tocmai pentru lipsa lor de inițiativă.egoist

3. Bărbatul egoist, femeia independentă. Există o mulțime de bărbați care cred că li se cuvine totul în pat și în relație. Femeile au nevoie de atenție pentru a oferi atenție. Nu există relație în care un partener să ofere constant încurajări, laude, atenție, tandrețe și dragoste. Bărbatul egoist riscă să fie rănit grav în amorul propriu de o femeie independentă sau la fel de egoistă ca și el. Echilibrul înseamnă putere.

4. Bărbatul frustrat, femeia nesatisfăcută. Nu putem trece peste faptul frustratcă mulți bărbați sunt incapabili de o viață sexuală sănătoasă din motive de potență, dimensiuni inadecvate ale penisului, ejaculare prematură sau alte deficiențe. Deși nu e normal ca astfel de bărbați să fie răniți și înșelați de partenere, acest lucru se întâmplă mai des decât am crede. Acești bărbați suferă de probleme emoționale destul de grave pe lângă cele sexuale. Ce se poate face?

Rezolvă imediat problemele sexuale ca să nu fii înșelat și rănit!

În ultima vreme, problemele sexuale au fost intens studiate și s-au găsit soluții foarte bune și foarte eficiente. De exemplu, produsul Lixtra este un ajutor de nădejde al bărbaților din întreaga lume. Ce poate face Lixtra pentru tine? Îți poate oferi o viață sexuală sănătoasă, îți poate mări dimensiunea penisului și îți poate aduce relația la care aiorgasm visat. Lixtra este un produs absolut natural și fără efecte adverse pe care îl poți folosi atunci când îți dorești o partidă fierbinte. Ce înseamnă o viață sexuală sănătoasă? Îți spunem noi! După ingestia pastilelor Lixtra vei avea o erecția puternică, orgasm intens atât tu cât și partenera, ejaculare controlată și o dimensiune a penisului în erecție considerabil mai mare. Asta înseamnă că vei putea performa la cote maxime pentru câteva zile și vei experimenta plăcerea sexului așa cum n-ai mai simțit-o de multă vreme! Încearcă Lixtra acum!