Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Te-ai accidentat? Află aici cum să scapi rapid de durere!

Te-ai accidentat? Află aici cum să scapi rapid de durere!


Publicat în: 2015-05-22
Dacă ești o persoană activă e aproape imposibil să nu te accidentezi. La sport, la lucru, la curățenie, în excursie pe munte se poate întâmpla să cazi, să-ți întinzi un ligament, să-ți fracturezi un os sau să suferi o entorsă. Unele persoane suportă mai ușor durerea dar pentru altele ea devine o problemă gravă de care trebuie să scape cât mai rapid. Durerea este primul simptom al inflamației care apare la locul traumatismului și este primul lucru de care trebuie să ne îngrijim pentru a putea continua să funcționăm la parametri optimi.

Accidentările produc inflamație

Principalele semne ale inflamației sunt: durerea, creșterea temperaturii locale, roșeața, trumefierea sau umflarea și incapacitatea de a mai folosi membrul sau locul afectat. În funcție de toate aceste semne și simptome trebuie să aplicăm și tratamentul necesar reducerii inflamației.

Gheața

Compresele cu gheață trebuie aplicate imediat ce s-a produs un traumatism sau o accidentare de orice tip. Așa cum am amintit, inflamația se manifestă prin creșterea fluxului sangvin la locul afectat și în consecință prin creșterea temperaturii locale. Compresele reci ajută la reducerea căldurii locale, a durerii și a tumefierii și trebuie aplicate o perioadă cât mai lungă de timp pentru rezultate vizibile. S-ar putea ca gheața să producă un disconfort momentan dar eficiența aplicării ei este dovedită în practică.

Imobilizarea

Accidentările afectează de cele mai multe ori articulațiile membrelor. Membrele superioare, de exemplu, se extind automat pentru a ne proteja capul în cazul unui impact și devin sediul unor leziuni inflamatorii mai grave sau mai puțin grave. Imobilizarea asigură stabilitatea articulațiilor afectate și repausul total necesar refacerii unor porțiuni musculare sau osoase strivite sau afectate la impact. Ea reduce durerea pentru că ne forțează să renunțăm la utilizarea membrului afectat de traumatism. In funcție de gravitatea leziunilor se face o imobilizare mai rigidă sau mai puțin rigidă, pe o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp.

Analgezicele

Durerea se reduce foarte ușor cu analgezice naturale. Plantele conțin cele mai puternice substanțe active din câte există iar eficiența lor este remarcabilă. În trecut, plantele medicinale se aplicau sub formă de cataplasme, ceaiuri sau tincturi. Modalitățile moderne de a reduce durerea cu ajutorul unor substanțe active concentrate din plante sunt mult mai eficiente și mai simple.

Recomandarea noastră

Gama AntiDur este așa cum îi spune și numele, o gamă de produse naturale destinate combaterii durerii și inflamației osoase și musculare de cauze diverse. Accidentările produc durere iar AntiDur are rolul de a stopa durerea și de a reduce inflamația. Aplicarea substanțelor active este externă, prin intermediul unui dispozitiv de tip roll on. Efectul analgezic se instalează repede și se menține în timp datorită formării unui plasture rezistent la apă din care se eliberează substanțe naturale care combat durerea și inflamația. AntiDur nu trebuie să lipsească niciodată din trusa de urgență a fiecărei familii pentru că este un produs indispensabil în caz de accidentări, febră musculară, dureri reumatice, inflamații ale coloanei vertebrale sau chiar fracturi. Cele trei produse sunt acum la îndemâna oricui și pot fi folosite fără teamă pentru că nu au efecte adverse sau contraindicații!