Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum se construiește un orgasm?

Cum se construiește un orgasm?


Publicat în: 2015-04-29

atingeri sexPun pariu că nu te-ai gândit până acum să te inițiezi în tainele orgasmului. Pentru mulți bărbați, chestiunea orgasmului feminin e încă un mare mister. Orgasmul se desface, pas cu pas, ca o floare, dacă ai răbdare și dacă îți pui mintea la lucru. Dar cine are timp și răbdare pentru așa ceva? Și mai ales, ce bărbat rezistă atât de mult asaltului seducției feminine încât să fie absolut sigur că își duce partenera pe cele mai înalte culmi ale gloriei?

Excitat la prima vedere

Graba strică treaba, iar în ale sexului, graba nu ajunge la orgasm.sex Dacă te știi prea sensibil, dacă știi deja că nu reziști mai mult de câteva minute, ai face bine să folosești ceva trucuri de desensibilizare înainte de a te prezenta amantei. Femeile apreciază bărbații sensibili până la un punct. Ultimele studii arată că orgasmul feminin are mai multe faze și mai ales are nevoie de ceva mai mult timp și de mișcări lente pentru a se dezlănțui.

Învață ceremonia orgasmului

orgasmÎmbrăcate sau dezbrăcate, femeile știu să te scoată din minți. Important e să nu cazi în plasă și să-ți urmezi cu îndemânare planul propriu de a scoate la iveală orgasmul perfect. Preia controlul și încearcă să dictezi ritmul partidei în limitele dorite de tine. Spune-i iubitei să se așeze confortabil și să aștepte să fie uimită. E absolut vital să fi sigur pe tine, pregătit, cu tot ce ai nevoie la îndemână, ca să nu fi nevoit să întrerupi totul și să pornești mereu de la capăt. Nu te stresa și nu fi îngrijorat decât dacă simți că pierzi controlul sau dacă știi că ai ceva probleme de potență.

Pune la bătaie tot ce ai mai bun

Dacă știi că iubitei îi plac atingerile, mizează mai mult pe simțul tactil și fă-o să geamă de plăcereexcitare numai din atingerile în locurile care îi plac. Dacă știi că se excită atunci când o iei prin suprindere, folosește acest truc. Nu încerca trucuri noi dacă vrei să ai parte de ceva bun și durabil. S-ar putea să fie prea surprinsă și să nu înțeleagă ce vrei să faci iar asta poate strica ritmul constant pe care încerci să îl impui.

Dezbrăcat, nu inhibat

Nu fi zgârcit cu mișcările în timpul sexului. Nu-ți ține hainele pe tine și nu începe să-ți analizezi chestiuni orgasmmărunte precum barba, părul din nas sau unghiile. E timpul pentru plăcere! Dacă ți-ai făcut temele din vreme, nu mai ai de ce să fii îngrijorat!

Așa că, fă-ți temele din timp!

Pentru orice mică problemă există soluții. Înarmează-te cu suplimente pentru potență dacă știi că ai necazuri în această zonă. Recomandarea noastră este să folosești capsulele naturale Dragon Power. Folosind acest produs îți suplimentezi rezervele de energie ale organismului, te aperi împotriva problemelor de potență, erecție moale sau ejaculare prematură. Dragon Power se folosește atunci când simți că vrei să oferi ceva special iubitei. Cu aproximativ o oră înainte de a face sex, poți lua Dragon Power ca să fii sigur pe tine și pe puterile tale.

Construiește orgasme veritabile alături de Dragon Power!