Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Jos hainele! Arăți perfect așa cum te-a lăsat mama natură!

Jos hainele! Arăți perfect așa cum te-a lăsat mama natură!


Publicat în: 2015-07-29
Piele uscată? Celulită? Abdomen nu foarte plat? Sâni prea mici? Fă-ți timp să repari micile imperfecțiuni care te stresează mereu când vine vorba să dai hainele jos și să te arăți în toată splendoarea. Bărbații sunt foarte atrași de femeile îndrăznețe, care-și cunosc bine corpul și care au mereu grijă să arate bine. Nu te gândi că rutina de frumusețe te va costa cine știe cât timp și bani. Unele trucuri de frumusețe nu costă nimic. În plus, te fac mai încrezătoare în tine și mult mai sexy. Ești gata?

Piele de bebeluș

Pielea fină, perfect hidratată și moale este cel mai erotic organ pe care îl posedă o femeie. Nu există bărbat care să poată rezista în fața ta dacă înțelegi cât de importantă este menținerea frumuseții pielii corpului tău. Pielea deshidratată accentuează ridurile și te face să arăți mai în vârstă decât ești. Pielea uscată este neplăcută la atingere și mai ales predispusă la iritații, mâncărimi și alte probleme.

Hidratarea nu se face cu apă!

Hidratarea este într-adevăr un truc pe care trebuie să ți-l însușești pe deplin. Faptul că stai bine mersi în apa de baie chiar nu hidratează pielea. Din contră. Cu cât apa este mai fierbinte, cu atât uleiurile naturale de pe suprafața pielii se desprind mai ușor iar apa din țesuturi iese și lasă pielea uscată și lipsită de strălucire. Pielea de bebeluș se obține printr-o exfoliere foarte, foarte blândă cu produse naturale. Pentru a menține hidratarea, adaugă ulei de migdale, ulei din semințe de struguri sau ulei din sâmburi de caise în apa de baie. Pielea va deveni instantaneu moale, iritațiile se vor calma iar senzația de confort va fi incomparabilă. Dacă vrei o loțiune de corp cu adevărat eficientă, adaugă la cea pe care o folosești deja câțiva stropi de glicerină pură. Glicerina este una dintre cele mai eficiente substanțe hidratante, ajutând la introducerea umidității în interiorul pielii și la menținerea acesteia exact în interior acolo unde își face efectul.

Corp de zeiță

Ca să arăți bine nu înseamnă că trebuie să atingi cine știe ce standarde internaționale de frumusețe impuse de vedete sau modele. Tot ce trebuie să face este să definești ce înseamnă frumusețea corporală pentru tine personal. Dacă dimensiunea sânilor te nemulțumește, caută metode naturale de a crește țesuturile mamare cu câteva mărimi. Dacă simți că ai câteva kilograme în plus, câteva ședințe de fitness îți pot aduce sănătatea fizică și psihică pe care ți-o dorești și dimensiunile pe care le visezi.

Recomandarea noastră

Pentru femeile care au înțeles importanța unui corp frumos și sănătos se recomandă suplimentul alimentar pentru creșterea naturală a dimensiunilor sânilor numit BreastMax. Suplimentul conține fitoestrogeni, substanțe naturale care protejează și promovează fertilitatea, sporesc libidoul și cresc dimensiunile sânilor. BreastMax estompează simptomele neplăcute ale menstruației dar și menopauzei și are rolul de a regla și echilibra balanța hormonală a organismului feminin. Folosind acest supliment alimentar veți avea parte de sâni semnificativ mai fermi și mai plini, cu o piele fină, plăcută la atingere și atrăgătoare. BreastMax nu conține hormoni artificiali sau alte substanțe de sinteză și nu are contraindicații.