Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Știai că îți sabotezi singur relația?

Știai că îți sabotezi singur relația?


Publicat în: 2015-08-10
Te plângi mereu prietenilor că ai parte numai de relații de scurtă durată care se termină mereu în despărțiri cu certuri și acuzații. Știm că e greu să-ți asumi vina și să admiți că ai greșit față de partenera ta dar uneori chiar asta se întâmplă. Ești vinovat de relațiile eșuate care ți se întâmplă. Crezi că ai o problemă sau nu, citește mai jos și află în care dintre situațiile prezentate te regăsești, cum poți să remediezi greșelile trecutului și cum să ai relații lungi și sănătoase.

Ai așteptări prea mari și standarde prea ridicate

Femeile sunt și ele oameni cu diverse probleme, defecte și slăbiciuni. Dacă ți-ai format în minte un ideal de femeie s-ar putea să aștepți mult și bine ca fanteziile tale să devină realitate. Între timp, ești prea critic și prea lipsit de empatie cu partenerele pe care le ai. Cum ar fi să trăiești tu cu tine însuți și după standardele tale? Ai putea? Nu mai analiza până la cele mai mici detalii comportamentul și greșelile femeii de lângă tine. Învață să fii fericit. Bărbații rigizi și critici nu prea au parte de relații lungi.

Ai rămas încă "băiatul mamei"

E normal să-ți iubești și să-ți apreciezi mama. Nu e normal să fii încă atât de legat de ea încât să-ți compari constant iubita, soția sau partenera cu mama. Nu e normal să-i ceri mamei sfatul înainte de a te consulta cu partenera. Chiar dacă mama ta face mâncare mai bună, e mai veselă și mai vorbăreață și îți cunoaște uneori mai bine nevoile decât iubita ta tot nu trebuie să faci comparații cu voce tare mai ales în prezența rudelor sau prietenilor.

Crezi că ai întotdeauna dreptate

Fiecare femeie care a trecut prin viața ta sau prin patul tău a trebuit să afle cât de bine te pricepi tu la toate, cât de puțin știe ea să se descurce și câte ar putea învăța de la tine. Din fericire pentru ele, multe femei au învățat și știu să aibă încredere în ele însele și în capacitățile pe care le posedă. Tot ce faci e să-ți sabotezi relațiile și să rămâi mereu singur cu toată înțelepciunea ta adunată de-a lungul anilor.

Nu suporți să fii criticat (mai ales când vine vorba de sex)

Da, e foarte neplăcut să fii criticat de parteneră. Pe de altă parte, e totuși mai bine să știi dacă ea e nemulțumită și nesatisfăcută în pat. Dacă ești prea sensibil și nu vrei nici măcar să auzi că ai o problemă s-ar putea ca ea să te lase în pace pentru o vreme dar să-și găsească până la urmă consolarea în altă parte.

Recomandarea noastră

Nu-ți mai sabota singur relațiile! E mult mai bine să te analizezi singur din când în când și să rezolvi problemele decât să crezi că ești în regulă și să afli că ești total pe alături. Problemele din pat sunt mereu trecute la capitolul tabuuri și lăsate nerezolvate. Nu fi unul dintre acei bărbați care se cred zei ai sexului și până la urmă află că nu sunt buni de nimic. Lixtra este un supliment alimentar natural care te ajută să fii într-adevăr armăsar în pat și partener de nădejde în relație. Lixtra îmbunătățește semnificativ performanțele sexuale, te ajută să-ți menții erecțiile ferme și să-ți controlezi mai bine ejacularea. Dimensiunile penisului în erecție cresc după ce iei Lixtra pentru că circulația sângelui este dirijată spre zonele genitale sensibile. Lixtra e pentru plăcerea ta și pentru binele relației tale!