Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce și cum gătești pentru ea ca să-i stârnești dorința de sex

Ce și cum gătești pentru ea ca să-i stârnești dorința de sex


Publicat în: 2015-09-02
Arată-i că te descurci în bucătărie și ea îți va arăta mai târziu ce înseamnă plăcerea. Faptul că îi gătești, fie în bucătăria ta sau a ei, denotă intimitate și îi oferă unei femei o privire într-un viitor în care veți locui împreună sau veți avea casa voastră. Deci, stai calm, gătește și urmează cele câteva sfaturi scrise mai jos! Cu siguranță vei fi bine răsplătit!

Gătește simplu și gustos

Cărțile de bucate ale maeștrilor nu sunt pentru astfel de ocazii. Cei mai mulți bărbați vor să arate că știu să gătească precum experții dar nu asta e ideea unei cine pentru ea. Gătește mâncăruri ușoare. Axează-te pe ingrediente bune, proaspete și pe care le cunoști. Fă asta și deja ai câștigat o mulțime de puncte în ochii ei.

Arată-i ce poți

Dacă știi să manevrezi mașina de făcut paste proaspete arată-i asta. Atenția la detalii și senzații în bucătărie sugerează că ești la fel de atent și de sensibil în pat. Mai mult de jumătate dintre femeile aflate într-un studiu au spus că o masă bună cu partenerul le trimite cu gândul la sex dar o majoritate de 90% au relatat faptul că se simt de-a dreptul excitate când își văd partenerii gătind.

Gătește-i mâncarea favorită

Dacă știi să asculți vei fi întotdeauna favoritul femeilor. Surprinde-o cu mâncarea ei favorită și deja i-ai demonstrat că știi să fii atent și că îți pasă de micile ei plăceri. În plus, dacă gătești sau comanzi mâncăruri pe care ea le asociază cu confortul, siguranța sau sexul va fi mai inspirată în pat.

Lasă pauză între feluri

Nu te stresa, nu transpira și nu te chinui să servești toate felurile unei cine în același timp. Servește mai multe feluri dar ai mereu în vedere că nu e nicio grabă și că poți să-ți iei tot timpul necesar ultimelor pregătiri. Vorbește cu ea în timp ce faci ultimele retușuri unei farfurii și invit-o alături de tine pentru degustare. Joacă-te de-a bucătarul sexy, sărutați-vă și creați o atmosferă plăcută și amuzantă!

Bea exact ce-ți place

Vinul crește dorința dar nu te lăsa încorsetat de regulile care spun că vinul cutare merge doar cu mâncarea cutare. E prea tehnic. Nu te apuca să folosești cine știe ce termeni ciudați din domeniul vinului pentru că riști să devii plictisitor și enervant. Găsește vinuri care îți plac și servește-le fără cine știe ce mari descrieri. E bine să știi să-i descrii aroma unui vin bun dar cam atât.

Recomandarea noastră

Uneori încerci să îi trezești ei dorințele dar tu nu te simți atât de încrezător în forțele proprii. Ai avea nevoie de ceva care să-ți crească și ție moralul și să te facă mai viril, mai potent, mai capabil de a face sex cu plăcere după o zi lungă și obositoare. Pentru că relațiile nu sunt precum cele din filme, iar sexul e uneori mai complicat, noi îți recomandăm un afrodiziac puternic și eficient numit Dragon Power. Capsulele conțin doar compuși naturali dar eu efecte absolut fantastice asupra energiei sexuale, libidoului și potenței. Dragon Power se folosește ocazional, cu câteva minute înainte de sex, pentru un plus de potență și pentru siguranța unei erecții ferme. Stârnește-i dorința de sex și fii capabil să-i îndeplinești toate dorințele în pat!