Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Leacuri simple pentru un corp frumos și sănătos

Leacuri simple pentru un corp frumos și sănătos


Publicat în: 2015-09-04
Rutina zilnică de frumusețe a unei femei e destul de complicată. Creme de față, creme de corp, măști hidratante, măști nutritive și multe altele. Ne dorim să fim mereu mai frumoase, să arătăm din ce în ce mai bine și mai ales să ne simțim pline de sănătate și de mulțumire. Sunt lucruri absolut normale, care ne ajută să trecem prin viață cu eleganță și grație. Leacurile naturale pentru păr, piele, unghii, mărirea sânilor, vergeturi, alături de exerciții fizice și dietă ne pot transforma în adevărate dive sexy, atractive și feminine.

Piele fermă și proaspătă

Pentru o piele fină și strălucitoare, taie în două câteva boabe mari de struguri și freacă-le cu partea tăiată pe pielea curată. Acizii din fructe sunt exfolianți naturali care curăță și tonifică imediat pielea obosită. Dacă te-ai trezit cu pielea de sub ochi umflată și pufoasă aplică imediat o cremă naturală de ochi răcită peste noapte în frigider. Aplică această cremă din colțul exterior al ochilor spre interior, adică spre nas. În felul acesta se drenează excesul de apă din țesuturile zonei ochilor.

Mască de față cu miere

Mierea naturală, crudă, neprocesată are proprietăți antibacteriene foarte puternice și este o modalitate rapidă de înfrumusețare a pielii. O dată pe săptămână, ia o linguriță de miere și încălzește-o în palmă prin frecarea între degete. Întinde-o pe față și lasă 5-10 minute să treacă pentru ca proprietățile mierii să acționeze din plin asupra pielii. Spală-te cu apă călduță și usucă-te cu un prosop moale. Pielea ta va arăta mai moale, mai curată și mai plăcută la vedere numai datorită unei lingurițe de miere. Poți aplica aceeași mască și pe gât sau decolteu.

Păr moale și hidratat

Uleiul de cocos este o modalitate naturală, simplă și eficientă de a hidrata și hrăni atât părul cât și scalpul. Masează ulei de cocos întâi pe scalp și apoi pe toată lungimea părului și lasă-l să acționeze pentru câteva ore. Spală-te apoi cu șampon și bucură-te de un păr frumos, moale și perfect hidratat. Nu mai e nevoie să folosești balsam de păr sau să te îngrijorezi pentru că ai păr uscat, fragil și lipsit de strălucire.

Tratament contra punctelor negre

Pune 4 sau 5 stropi de miere pe o felie groasă de lămâie. Freacă-te cu felia de lămâie pe față și insistă pe zonele cu puncte negre. Lasă amestecul de lămâie și miere aproximativ 5 minute pe față apoi spală-te cu apă rece.

Recomandarea noastră

Pielea fermă, curată și moale este dorită de toate femeile. Sânii fermi, plini și mari sunt și mai doriți pentru că vor completa armonios silueta unei femei. Mărirea naturală a sânilor nu este un mit. Chiar nu trebuie să apelezi la un estetician pentru că există capsulele naturale BreastMax care te ajută să ajungi la mărimea pe care ți-o dorești. BreastMax este un complex de substanțe naturale din plante care ajută la creșterea țesutului mamar dar au și grijă de sănătatea hormonală a femeilor. BreastMax reglează echilibrul hormonal și astfel te scutește de simptomele neplăcute care apar în timpul menopauzei și înaintea menstruației. În plus, este un afrodiziac natural care crește libidoul, mărimea sânilor, încrederea în sine și plăcerea de a face sex. BreastMax este un produs natural dedicat frumuseții și sănătății femeilor de pretutindeni!