Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Nu mai ești pofticioasa de altădată? Ia măsuri chiar acum!

Nu mai ești pofticioasa de altădată? Ia măsuri chiar acum!


Publicat în: 2015-09-15
Într-o zi te-ai uitat din întâmplare în oglindă și ai văzut o femeie frumoasă, tânără dar puțin cam obosită și cam fără chef de viață. Ce s-a întâmplat cu tine? Unde ți-ai pierdut pasiunea, focul interior care nu te lăsa altădată să te duci la culcare fără o partidă bună de sex? Chiar așa, de când nu te-ai mai unduit seducătoare, parfumată și plină de dorință pe lângă bărbatul vieții tale? Să fie doar câteva zile sau câteva săptămâni? Sau poate câteva luni? Ce s-a întâmplat cu tine?

Stai de vorbă cu tine

E absolut normal și necesar să stai de vorbă cu tine însăți. Trebuie să te întrebi din când în când ce anume te nemulțumește la tine, la relația ta și la el. De ce nu te mai atrage sexul? E problema ta sau e ceva ce ține de el și de felul în care se comportă cu tine? E ceva ce se poate schimba sau trebuie să-i spui un la revedere scurt și cuprinzător pentru că nu mai simți nimic pentru el? Oricare ar fi problema, trebuie rezolvată. Dacă ține de tine, începe chiar acum. Dacă ține de el, discută și observă rezultatele.

Te-a înșelat? L-ai înșelat?

Pentru multe cupluri, gelozia și înșelatul sunt moartea pasiunii, a sexului și a relației. Alte cupluri aleg să meargă mai departe pentru au realizat că încă se iubesc. Relația sexuală post înșelat nu mai este însă aceeași. S-ar putea ca tu, ca femeie, să te simți atât de trădată încât să vrei să te răzbuni, să-l pedepsești, să-l faci să simtă furia ta. Așa că te decizi să-l refuzi pentru o perioadă. Dacă perioada fără sex se prelungește însă la infinit, relația voastră nu mai are rost. Fără sex, fără intimitate, fără pasiune totul devine searbăd și lipsit de farmec. Obligă-te să încetezi cu frustrarea împotriva lui, să ierți și să treci mai departe atât emoțional cât și sexual. Nu simți nevoia, plăcerea sau necesitatea? Caută ajutor.

Ești deschisă la nou?

Multe probleme ne afectează direct în subconștientul minții și nu realizăm decât prea târziu că au lăsat urme în relația și în comportamentul nostru. Aparent suntem fericiți și mulțumiți dar modul nostru de a fi spune altceva. Iritarea nervoasă, oboseala, somnolența, apatia, scăderea libidoului, pot avea cauze pe care nu le vedem. Rutina zilnică de la serviciu, de acasă, din relație ne sapă creativitatea și ne lasă fără chef și fără pasiune de sex și de viață. Redeschiderea vieții la lucruri noi este de foarte multe ori soluția neglijată sau chiar nedorită. Într-un fel e bine așa cum e. Pe de altă parte, ar putea fi și mai bine. Ești gata să încerci ceva nou în materie de sex?

Recomandarea noastră

Clitorin este capsula naturală care îți poate da impulsul necesar pentru niște schimbări în materie de sex. Lipsa de interes în ceea ce privește sexul poate veni din minte dar și din niște lipsuri ale organismului. Lucrând pe două fronturi poți scurta considerabil timpul necesar revenirii la pasiunea de altădată. Clitorin stimulează fluxul de sânge spre organele genitale scurtând astfel timpul necesar excitației și mărind intensitatea orgasmelor. Folosind capsulele Clitorin în mod regulat, vei observa o creștere a dorinței de sex, o energie mai bună în pat dar și în viață și o sensibilitate crescută la atingere. Clitorin protejează aparatul reproductiv feminin și poate duce la creșterea fertilității dacă există o problemă în acest domeniu.