Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce trebuie să știți înainte de a vă muta împreună

Ce trebuie să știți înainte de a vă muta împreună


Publicat în: 2015-10-14
Atunci când te muți cu cineva alegi să-ți împarți viața nu doar spațiul de locuit cu persoana iubită. Ca persoană practică ce ești vezi doar o mulțime de avantaje într-o astfel de mutare. Veți face o grămadă de sex, veți împărți chiria și vă veți distra pe cinste doar voi doi într-un loc plăcut și liniștit. Atunci când un cuplu decide să se mute împreună, relația lor se află într-un punct culminant iar cei doi se simt confortabil unul cu celălalt. Însă, viața de zi cu zi are grijă să ne risipească rapid iluziile.

Relația voastră se va schimba văzând cu ochii

Locuitul împreună e ca și cum ai lăsa televizorul pornit pe postul favorit 24 de ore din 24, 7 zile din 7; uneori vezi și lucruri care nu-ți plac. Iubita ta nu arată mereu ca scoasă din cutie așa cum se întâmpla atunci când vă dădeați întâlnire în fiecare vineri seara. Da, femeia frumoasă există pe acolo pe undeva dar va trebui să dai ochii și cu femeia proaspăt venită de la sală și cu femeia nervoasă sau preocupată de alte lucruri, care nu-ți mai dă atenție numai ție. Află și acceptă cum e ea de fapt înainte de a vă muta împreună.

Cine are cele mai enervante obiceiuri?

Locuitul împreună aduce inevitabil la lumină obiceiurile mai greu de acceptat ale celuilalt. Ea sforăie când doarme, tu tragi vânturi fără să-ți pese și tot așa. Atunci când ești confruntat direct cu ciudățeniile celuilalt nu trebuie să te faci că nu le vezi și să mergi mai departe dar nici nu trebuie să-l pui pe celălalt la colțul rușinii aruncând vorbe grele. În loc să țipi cu furie atunci când îi găsești pentru a mia oară geanta abandonată în mijlocul holului explică-i cu calm ce te deranjează și de ce. Schimbarea obiceiurilor cere efort și uneori pune rezistența cuplului la încercare.

Veți avea probleme de oameni căsătoriți

Cuplurile care locuiesc împreună se confruntă cu probleme asemănătoare cu cei care sunt căsătoriți. O problemă spinoasă e aceea de a menține proaspăt interesul celuilalt și de a păstra relația interesantă. Pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie să vă mențineți relațiile de prietenie și interesele anterioare. Fiecare trebuie să aibă interese separate de celălalt și să aducă ceva interesant din afară în interiorul relației. Prietenii, familiile, rudele și cunoștințele nu trebuie neglijate pentru că tocmai te-ai mutat cu iubita.

Viața sexuală se transformă și ea

Atunci când locuiești separat de persoana iubită îți faci timp special pentru sex și nu-ți poți ține mâinile acasă atunci când ai întâlnirea programată. Însă, atunci când ești mereu cu celălalt, frecvența sexului scade treptat și sigur. Soluția e să programezi din nou timp pentru intimitate dar să-ți schimbi puțin așteptările. Sexul devine ceva mai rar dar intimitatea crește. Se face o trecere lentă de la sex sălbatic la sex domestic, mai calm dar la fel de bun.

Recomandarea noastră

Unele cupluri nu vor să se lase domesticite pentru că iubesc sexul și vor să lupte pentru plăcerea pe care și-o doresc. Nu spune nimeni că picanteriile vieții sexuale trebuie să se termine imediat ce ați închis ușa noului apartament. E chiar recomandat să luptați pentru ceea ce vă face plăcere și să nu abandonați una dintre cele mai fierbinți activități din lume. Lixtra este un afrodiziac natural dedicat bărbaților pasionali care apreciază beneficiile unei vieți sexuale bogate în aventură și adrenalină. Produsul are efecte foarte bune asupra stabilizării erecției și asupra îmbunătățirii dimensiunilor organului sexual masculin. Este recomandat celor care își doresc să fie adevărați campioni ai sexului, plini de energie, virilitate și putere, dornici de a oferi și de a primit tot ce are mai bun sexul de oferit!