Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Tu știi cât de ușor se poate scăpa de constipație?

Tu știi cât de ușor se poate scăpa de constipație?


Publicat în: 2015-10-29
N-ai mai fost la toaletă de 3 zile? S-ar putea să suferi de constipație și să nu știi asta. Medicii spun că o persoană sănătoasă ar trebui să elimine materiile fecale de 2 sau chiar de 3 ori pe zi. Dacă ai constatat că nu chiar te încadrezi în categoria persoanelor cu tranzit intestinal sănătos urmează recomandările noastre!

Prune delicioase, tranzit asigurat

Prunele sunt niște fructe foarte aromate dar insuficient apreciate pentru contribuția lor la sănătatea colonului. Numai 5 prune pe zi îți pot garanta o cantitate considerabilă de antioxidanți, zaharuri sănătoase și mai ales fibre. Zaharurile din prune ajută la atragerea unei cantități mai mari de lichid spre intestin și împreună cu fibrele formează un gel foarte util în eliminarea mai ușoară a materiilor fecale. Prunele sunt și un desert excelent care nu provoacă o creștere masivă a glucozei în sânge.

Gel din frunze de aloe vera

Planta de aloe vera este miracolul naturii în niște frunze țepoase. Gelul amar conținut în aceste frunze poate fi de mare ajutor celor cu intestin leneș sau constipație cronică. Gelul de aloe se folosește dimineața, pe stomacul gol după care se beau lichide călduțe, ceai verde, apă cu lămâie sau orice altceva. Mucoasa stomacului, afectată de diverse bacterii, gastrite sau ulcer se poate repara după consumul de aloe vera.

Mere dulci pentru detoxifiere

Dacă te simți mereu balonat și nu ai scaun cu zilele s-ar putea să nu consumi suficiente fibre. Merele, la fel ca și prunele, sunt fructe care nu cresc excesiv glicemia și care au capacitatea de a repune intestinele în mișcare într-un mod natural. Cantitatea crescută de pectină din mere leagă toxinele din corp și le elimină imediat. Constipația predispune la acumularea de toxine în organism. Merele pline de fibre și cu efect detoxifiant sunt de mare ajutor celor predispuși la constipație.

Apa, esența sănătății intestinului

Oriunde ai merge ia o sticlă cu apă și bea mereu cu înghițituri mici. De cele mai multe ori, frecvența scăzută cu care se elimină materiile fecale se datorează lipsei unei cantități suficiente de apă. Cele 8 pahare de apă pe zi pot face minuni pentru funcționarea creierului, pentru hidratarea totală a organismului și mai ales pentru tranzitul intestinal.

Ardei iuți, intestin iute

Ardeiul iute poate desfunda și cel mai încăpățânat intestin. Multe persoane sunt suspicioase când vine vorba de acest condiment dar adevărul este că ardeiul iute face minuni pentru digestie. Dacă nu sunteți obișnuiți cu iutele e bine să începeți cu o cantitate mică pe care să o creșteți până la cantitatea dorită. Se spune că ardeiul iute poate omorî celulele canceroase. Până când studiile vor arăta acest lucru cu certitudine, consumați ardei iute pentru plăcerea papilelor gustative și pentru a combate constipația.

Recomandarea noastră

ColonProtect conține exact cantitatea de fibre naturale necesară funcționării optime a intestinului. Fibrele de Psyllium sunt recunoscute pentru proprietățile lor de a regla tranzitul intestinal și de a elimina toxinele rămase în urma procesului de digestie. Un plic de ColonProtect adăugat într-o jumătate de pahar de apă se transformă într-un gel cu efect de stimulare a tranzitului intestinal, de reglare a glicemiei și de scădere a colesterolului. Totodată, fibrele Psyllium scad senzația de foame, întrețin senzația de sațietate, elimină toxinele și ajută la slăbit. ColonProtect este soluția cea mai la îndemână pentru a scăpa de constipația cronică, de toxine și de greutatea în exces!