Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Secrete despre sex pe care femeile și-ar dori să le știi

Secrete despre sex pe care femeile și-ar dori să le știi


Publicat în: 2015-11-05
Nu te poți transforma peste noapte în amantul perfect, gata să-i îndeplinească ei orice fantezie. Poți învăța însă niște lucruri simple pe care femeile și le-ar dori și care ți-ar face și ție partidele de sex mai plăcute și mai satisfăcătoare. Ești gata? Citește mai jos!

Sexul fierbinte necesită concentrare

Femeile vor pasiune iar pasiunea înseamnă să fii cu totul prezent atunci când faceți sex. Ca orice conversație între două persoane, sexul cere un anumit grad de concentrare. Atunci când nu ești prezent cu totul sexul devine monoton iar ea simte asta. 90% dintre femei se excită puternic numai auzindu-ți respirația masculină, animalică, de armăsar în călduri. Cuvintele tale îi oferă ei încrederea și asigurarea faptului că este dorită, așa că nu fi zgârcit cu zgomotele și cu vorbele. Nu fi prea calm și relaxat în timpul sexului pentru că ea va interpreta asta într-un mod diferit.

Preludiul poate fi orgasmic

Preludiu nu este cel mai potrivit cuvânt pentru că implică o parte a sexului care trebuie automat să ducă la altceva, mult mai important. Dar, adevărul este că amândoi vă veți simți mult mai bine dacă luați sexul în întregime ca pe un joc de explorare și de descoperire a plăcerii fără o limită impusă, o linie de sosire peste care trebuie neapărat să treceți. Multe femei spun că au orgasme frecvente în timpul preludiului și nu atunci când fac sex cu penetrare. Mai mult, femeile se plâng adesea de lipsa de creativitate a bărbaților și de faptul că nu știu să producă plăcere folosindu-și mâinile. Propuneți-vă cel puțin 3 partide de sex fără penetrare în care să vă redescoperiți creativitatea fără rutina prestabilită de preludiu, sex și giugiuleala leneșă de după.

Punctul G nu e singur, are prieteni

Știi că există punctul G și mai știi și unde să-l găsești. Foarte bine. Dar, punctul G și clitorisul nu sunt singurele zone super sensibile și producătoare de orgasme. Ultimele studii descriu clitorisul mai degrabă ca un complex în care vaginul, clitorisul și uretra funcționează ca un tot unitar. Unii cercetători descriu un punct A care se află adânc în vagin pe peretele superior. Dacă vei atinge acest punct ea se va lubrifia aproape instantaneu. Ca să ajungi acolo, lubrifiază-ți un deget și inserează-l în vagin cât de adânc poți și cât de confortabil poate ea suporta. Explorează peretele vaginal superior cu toată suprafața degetului apoi inserează ușor și degetul mijlociu iar apoi și indexul continuând explorarea. Vei stimula în acest fel punctul A și punctul G în același timp. Acum, ridică-ți degetul mare ca și cum ai face semn ca să te ia cineva la ocazie. Apoi, ca să triplezi senzația începe să stimulezi clitorisul cu degetul mare.

Recomandarea noastră

Sexul cu penetrare rămâne însă pentru multe cupluri modalitatea ultimă și cea mai satisfăcătoare de a atinge orgasmul și de a simți plăcerea maximă. Penisul erect este simbolul bărbatului puternic, viril și gata de acțiune. Orice afectare a erecției aduce cu sine neplăceri atât pentru tine cât și pentru ea. ProSolution Pills este produsul natural pe care îl poți folosi pentru a restabili plinătatea erecțiilor și chiar pentru a-ți mări dimensiunile penisului. Plantele rămân cele mai eficiente afrodiziace și cele mai bune reglatoare ale erecției, libidoului și mărimii falusului. Folosește ProSolution Pills pentru un nou impuls în viața ta sexuală, pentru erecții sigure, puternice și fără greș! Ai mereu la îndemână un aliat de nădejde contra libidoului scăzut și contra erecțiilor fără putere!