Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Metode simple și eficiente de mărire naturală a sânilor

Metode simple și eficiente de mărire naturală a sânilor


Publicat în: 2015-11-10
Multe femei își doresc să aibă o pereche de sâni fermi, mari și frumoși. Sânii simbolizează frumusețe și feminitate iar lipsa unui bust generos le face pe multe femei să se simtă nesigure, conștiente de felul în care arată și foarte timide. Dimensiunea sânilor este puternic influențată de cantitatea de estrogen și progesteron, hormonii sexuali feminini. O cantitate scăzută de estrogen sau una prea mare de testosteron oprește dezvoltarea normală a țesuturilor mamare lăsând multe femei frustrate. Din fericire, există modalități perfect naturale și sigure de mărire a sânilor. Iată care sunt!

Exerciții fizice pentru mărirea sânilor

Anumite exerciții fizice care implică brațele și umerii pot tonifia și dezvolta mușchii care susțin sânii ducând astfel la o mărire naturală și fără neplăceri a acestei zone. Exerciții precum flotările, flotările la perete, abdomenele, exercițiile simple pentru brațe, făcute cel puțin 30 de minute în fiecare zi, dau rezultate foarte bune în timp. Aplicați palmele pe un perete și împingeți pentru 10 secunde fără să îndoiți coatele. Repetați exercițiul de 20 de ori în fiecare dimineață și seară pentru rezultate optime.

Masajul regulat al sânilor

Masajul regulat al sânilor este considerat unul dintre cele mai bune remedii naturale pe care le poți aplica acasă pentru mărirea țesuturilor mamare. Masajul crește fluxul de sânge care ajunge la acest nivel, sânge care aduce cu el și hormonii necesari unei creșteri naturale și sănătoase. Masajul regulat crește și producția de prolactină, un alt hormon implicat în creșterea sânilor. Sânii se masează cu mâinile încălzite dinspre exterior spre interior cel puțin 15 minute în fiecare zi timp de o lună.

Schinduful sau fânul grecesc

Această plantă conține fitoestrogeni, compuși care stimulează producția de estrogen și progesteron, hormonii responsabili de creșterea naturală a sânilor. Uleiul de schinduf se folosește pentru masajul sânilor. Pudra de schinduf umezită cu apă se aplică sub formă de pastă la nivelul sânilor. Planta se consumă și sub formă de capsule pentru mărirea naturală a sânilor. Se poate consuma și sub formă de germeni.

Semințele de fenicul

Aceste semințe conțin o cantitate mare de flavonoide care cresc nivelul de estrogen din organism și promovează creșterea țesuturilor mamare atât în dimensiune cât și în fermitate. Uleiul din semințe se folosește pentru masajul sânilor iar ceaiul se bea pentru stimularea creșterii. Capsulele cu semințe de fenicul sunt foarte utile pentru o creștere eficientă a dimensiunilor sânilor.

Rădăcina de păpădie

Rădăcina de păpădie se poate bea sub formă de ceai sau capsule iar rezultatele se pot vedea după câteva luni de la începerea unei astfel de proceduri naturale de mărire a sânilor.

Recomandarea noastră

Combinațiile din plante, atent dozate, sunt întotdeauna mai eficiente decât consumul lor separat. BreastMax este un produs care conține fân grecesc, fenicul și rădăcină de păpădie pe lângă alte extracte naturale combinate pentru o mărire eficientă a sânilor. Combinația de capsule BreastMax, exerciții fizice și masaj vă poate ajuta să aveți un bust mai ferm, cu o piele mai fină și de dimensiuni mărite în decurs de câteva luni. Tot ce trebuie să faceți este să stabiliți o rutină zilnică de exerciții, masaj și capsule BreastMax iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Sânii se pot mări fără intervenții chirurgicale cu puțin efort și cu multă încredere în proprietățile benefice ale plantelor!