Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Super alimente care dau energie și luptă împotriva cancerului

Super alimente care dau energie și luptă împotriva cancerului


Publicat în: 2015-11-12
Consumul regulat de fructe și legume, dieta echilibrată, apa curată, odihna și reducerea stresului ar trebui să fie suficiente pentru a ne păstra sănătatea și pentru a evita bolile grave precum cancerul. Însă, din câte putem observa, numărul de persoane care suferă de această maladie crește de la un an la altul. Sănătatea noastră a tuturor este în pericol așa că trebuie să apelăm cât mai rapid la alte metode, mai eficiente, de a ne întări sistemul imunitar și de a rezista atacurilor toxice ale mediului în care trăim. Studiile cele mai recente ne dau speranță. Super alimentele pot face enorm de mult pentru noi și pentru sănătatea noastră. Iată câteva dintre ele!

Chlorella

Chlorella este o algă verde foarte mică dar care continuă să uimească lumea medicală. Oamenii de știință japonezi care studiază această algă sunt uimiți de beneficiile ei atât de numeroase asupra organismului uman. Chlorella are capacitatea de a reduce nivelul de glucoză din sânge fiind astfel un ajutor neprețuit pentru bolnavii de diabet. Această mică algă este plină de proteină de cea mai bună calitate, fiind extrem de utilă în dietele de slăbit pentru că oferă energie, ajută la arderea grăsimii corporale, echilibrează digestia și poate lupta contra depresiei. Chlorella are de aproximativ 30 de ori mai multă proteină decât boabele de soia și de 50 de ori mai multă decât boabele de orez. În plus, conține toate vitaminele din grupul B, toți aminoacizii esențiali, vitaminele C și E, enzime și minerale rare. Toate aceste proprietăți extraordinare întăresc sistemul imunitar uman și prin urmare ne ajută să luptăm mult mai eficient împotriva cancerului.

Maca

Rădăcina maca a fost folosită timp de sute de ani ca aliment și medicament de către populațiile băștinașe ale Americii de Sud. Deși proprietățile cele mai cunoscute ale acestei rădăcini sunt cele de creștere a libidoului și de reducere a simptomelor menopauzei la femei, studiile recente au început să arate că maca poate fi considerată un super aliment. Maca are în compoziție aminoacizi esențiali greu de găsit în dieta noastră modernă, o cantitate mare de vitamine, minerale și enzime. Maca poate crește rezistența organismului la stres, oboseală și traumatisme. Pentru că are proprietăți bune de reglare a echilibrului hormonal, maca ar putea fi folosită pentru prevenirea cancerelor de prostată și de sân care au la bază dezechilibre hormonale datorate înaintării în vârstă.

Lucuma

Pudra extrasă din fructul numit Lucuma este dulce și aromată și poate fi folosită ca îndulcitor în băuturi și deserturi fără a crește nivelul glicemiei din sânge. Lucuma conține carbohidrați sănătoși, o cantitate mare de calciu, magneziu și fosfor pentru întărirea dinților și oaselor, fibre, proteine și mai ales fier, esențial în stimularea sistemului imunitar și în îmbunătățirea rezistenței fizice. Lucuma are proprietăți antiinflamatorii foarte bune fiind folosită la grăbirea vindecării rănilor, pentru efectele anti îmbătrânire și pentru efectele de regenerare a pielii umane. Lucuma are o multitudine de beneficii asupra sănătății fiind o sursă de antioxidanți, vitamine, minerale și enzime reglatoare ale funcțiilor organismului uman dar și o variantă foarte sănătoasă de îndulcire a deserturilor pentru diabetici și nu numai.

Recomandarea noastră

Pudra de ciuperci shiitake este un super aliment intens studiat de cercetătorii japonezi pentru că efectele ei sunt mai mult decât benefice organismului uman sănătos dar mai ales celui aflat sub stresul unei boli grave precum cancerul. CancerEx AHCC este un supliment alimentar bazat pe proprietățile ciupercilor shiitake de a revitaliza organismul uman afectat de bolile cronice precum diabetul, hepatita, cancerul și alte boli infecțioase. CancerEx este recomandat persoanelor care doresc să-și întărească sistemul imunitar pentru a lupta eficient împotriva cancerului dar și a efectelor adverse date de medicația necesară acestui tip de boală. CancerEx întărește ficatul, reduce simptomele asociate cancerului precum grețurile, căderea părului și previne scăderea dramatică a celulelor sistemului imunitar. Suplimentul alimentar CancerEx protejează organismul uman, reface rezervele de energie, aduce un plus important de vitamine, minerale, fier și nutrienți valoroși atât de necesari persoanelor sănătoase și bolnave!