Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Fertilitatea masculină este în pericol! Află doar aici cum să te protejezi!

Fertilitatea masculină este în pericol! Află doar aici cum să te protejezi!


Publicat în: 2015-11-16
Numărul de cupluri cu probleme de fertilitate a crescut foarte mult în ultimele decade iar situația nu pare să se amelioreze prea curând. Infertilitatea se definește ca fiind absența unei sarcini după un an în care cuplul a renunțat la orice metodă contraceptivă cu scopul de a concepe un copil. În aproximativ 40% din cazuri această problemă se datorează bărbaților. Numărul scăzut de spermatozoizi, mobilitatea scăzută, se datorează de multe ori mediului în care ne petrecem timpul, alimentelor pe care le consumăm sau lipsei unor vitamine și minerale din organism. Iată câteva metode simple prin care poți să-ți crești fertilitatea!

Zincul

Nivelul scăzut de zinc poate duce la o scădere a fertilității masculine. Studiile au arătat că suplimentele cu zinc luate în mod regulat duc la îmbunătățirea semnificativă a calității și cantității spermei, o creștere progresivă a mobilității spermatozoizilor cu rezultate bune în conceperea și dezvoltarea unei eventuale sarcini.

Rodiile

Fructele și legumele au efecte benefice asupra fertilității. Nu este deloc surprinzător că studiile au arătat că sucul de rodie crește calitatea spermei și îmbunătățește erecțiile. Bărbații care au participat la un astfel de studiu au raportat o creștere a libidoului și a funcției erectile dar și o stare generală de bine, un somn mai odihnitor și o cantitate mai mare de energie. Rodiile nu ar trebui să lipsească din alimentația generală a unui bărbat care vrea să-și păstreze fertilitatea și sănătatea sexuală.

Coenzima Q10

Coenzima Q10 este mai mult decât un antioxidant oarecare pentru că este implicată direct în producerea de energie. Pentru că spermatozoizii au nevoie de energie constantă, coenzima Q10 are efecte pozitive directe asupra fertilității masculine. Bărbații cu fertilitate scăzută care au luat acest supliment și-au îmbunătățit atât cantitatea cât și mobilitatea spermei, cu rezultate vizibile în fertilizarea ovulelor și producerea de urmași sănătoși.

Arginina

Deficiențele de arginină duc la scăderea numărului de spermatozoizi și prin urmare la instalarea infertilității. Numărul normal de spermatozoizi este de 150-350 de milioane pe centimetru cub de spermă. Putem vorbi de infertilitate atunci când numărul este sub 50 de milioane pe centimetru cub.

Ginsengul coreean

Ginsengul coreean este un bun revitalizant al întregului organism, cu efecte asupra erecției, cantității și calității spermei. Un organism sănătos poate produce spermă de calitate în timp ce un organism cu multiple probleme precum obezitatea, lipsa antioxidanților, toxicitate crescută, probleme cardiace și de circulație a sângelui nu poate susține producția constantă necesară asigurării unei sarcini.

Recomandarea noastră

SemenSutra este un supliment alimentar cu conținut ridicat de zinc, maca, arginină, lizină și alți aminoacizi esențial proveniți numai din surse naturale sigure. Suplimentul alimentar este conceput special pentru bărbații care vor să-și îmbunătățească fertilitatea sau să-și protejeze această funcție de factorii de mediu nefavorabili care atacă în mod constant organismul uman. Folosind SemenSutra într-o cură de 3 sau 4 luni vă asigurați un progres sigur al refacerii cantității și calității spermei. Dat fiind faptul că substanțele conținute de acest supliment acționează în timp și au efect cumulativ este necesară o utilizare regulată, pe o durată mai mare de timp până la instalarea deplină a efectelor pozitive. SemenSutra are efect de creștere a cantității de spermă, de intensificare a orgasmelor și de intensificare a ejaculărilor pentru ca sperma să ajungă mai repede la ovulul care trebuie fecundat. Folosiți acest supliment alimentar oricând vă doriți să fiți siguri de capacitățile dumneavoastră de reproducere!