Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 5 lucruri despre sex pe care orice femeie ar trebui să le știe

5 lucruri despre sex pe care orice femeie ar trebui să le știe


Publicat în: 2015-11-17
Faci sex de ani de zile și crezi că știi cam tot ce e de știut despre plăcere, dorință, libido, bărbați și felul lor de a vedea lucrurile. Crezi că lucrurile sunt destul de clare și că așa-zisele trucuri despre cum să faci lucrurile mai interesante nu prea au de a face cu tine. Sexul e ceva natural, nu-i așa? Toată lumea știe ce și cum și în ce fel să facă sex fără să fi citit prea multe cărți despre asta. Ei bine, există foarte multe lucruri pe care nu le știi. Iată doar câteva lucruri pe care toate femeile, inclusiv tu, ar trebui să le știe despre sex!

Știai că ai o poziție a ta personală?

Fiecare femeie are o poziție în care poate fi absolut sigură că ajunge la orgasm. Tot ce trebuie să faci este să încerci cât mai multe poziții până când o găsești pe cea care te satisface. După asta, orgasmele sunt garantate! Uneori, poziția care te ducea direct la orgasm se poate schimba cu vârsta sau datorită nașterii copiilor. Dacă observi că nu mai ai aceleași rezultate, fă un maraton creativ și experimentează până când găsești din nou drumul direct spre plăcerea absolută.

Trebuie să faci sex ca să vrei sex

Adevărul este că dorința sexuală crește pe măsură ce descoperi plăcerea sexului. Atunci când faci dragoste, creierul creează amintiri dintre cele mai plăcute intensificând astfel dorința de sex. Chiar dacă simți că ți-ai pierdut interesul pentru sex, nu trebuie să abandonezi. Lucrurile devin din ce în ce mai bune pentru cei care nu se dau bătuți.

E ok să alegi somnul înaintea sexului

Uneori trebuie să lași lucrurile să decurgă natural. Dacă ești obosită și preferi să dormi în loc să faci sex nu te învinovăți prea tare și nu trage concluzii grăbite. Nu ți-a scăzut libidoul dacă într-o seară te-ai lăsat sedusă de pernă în loc de orgasm. Nu fă o obsesie din asta. Odihna e de multe ori cea mai înțeleaptă alegere. După odihnă vine și dorința de sex.

Fii stăpâna orgasmelor tale

Orgasmele regulate te fac să te simți mai sigură pe tine și te binedispun. Dacă el nu e întotdeauna prin preajmă, nu ezita să te servești și singură cu un orgasm sau două. E chiar recomandat. Nu trebuie neapărat să treceți printr-o perioadă mai rece ca să ai curajul să te ajuți singură. Masturbarea face bine și nu e nimic rușinos sau nesănătos în asta.

Sexul nu trebuie să doară

Durerea în timpul sexului e normală numai atunci când faci asta pentru prima dată. Orice durere în timpul sexului trebuie discutată cu partenerul și apoi cu medicul ginecolog pentru a descoperi cauza și pentru a rezolva problema.

Recomandarea noastră

Pentru perioadele în care simți că sexul nu mai e deloc atractiv, noi recomandăm picăturile stimulante Spanish Fly. E absolut normal ca uneori să te simți lipsită de energie, neatractivă, obosită și fără chef de sex. Dar, așa cum am menționat mai sus, sexul aduce dorință iar dorința aduce mai mult sex. Nu te da bătută. Picăturile naturale Spanish Fly sunt dedicate femeilor care doresc să-și recapete vitalitatea sexuală. Dacă te afli în această dilemă, pune câteva picături de Spanish Fly într-o cantitate mică de lichid și bea înainte de sex. Vei simți imediat o dorință de sex așa cum n-ai mai avut de multă vreme. În plus, vei avea orgasme mai repede decât te-ai aștepta, vei fi mai sensibilă la atingeri și te vei simți sexy și mai seducătoare ca niciodată. Ia cu încredere picăturile Spanish Fly și lasă dorința să te pătrundă!