Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Fertilitate și plăcere maximă în câțiva pași simpli

Fertilitate și plăcere maximă în câțiva pași simpli


Publicat în: 2015-04-29

rutinaRutina este moartea pasiunii. Probabil că știi deja asta dar țin să-ți reamintesc pentru că înțeleg ce înseamnă să faci sex când și când și să nu simți mare lucru. Ca orice obicei, sexul poate deveni un automatism pe care îl repeți fără schimbare la câteva zile, săptămâni sau luni.

Te-ai gândit vreodată când erai mai tânăr, necăsătorit și umblai din floare în floare că vei ajunge plictisit de sex? Că vei vrea să ai familie, copii dar nu să te tăvălești în așternuturi de seară până dimineață? Dacă simți plictiseala, rutina, lipsa de chef și te apasă obligația de a procrea, citește mai jos și regăsește-ți plăcerea pierdută. În plus, te asigur că la urmă vei avea un urmaș sănătos și ager după care să alergi de dimineață până seara.

1. Excitat din amintiri. Întinde-te în pat pentru câteva minute și încearcă să-ți amintești cele mai tari partide de sex pe care le-ai trăit vreodată. Lasă nostalgia sau tristețea deoparte și concentrează-te exclusiv pe sex ca și cum ai viziona un film. Poate ai și vreo înregistrare dosită pe undeva? Vizionează partida în amănunt și excită-te cât poți de tare. Invită-ți apoi partenera să facă același lucru și experimentați împreună o noapte încinsă de amintiri. Apoi dați drumul amintirilor și faceți sex cu poftă, ca în zilele bune.

sex2. Stresul nu ajută fertilității, orgasmul da. E normal, dacă ai împlinit o vârstă, să te gândești la fertilitate, copii și alte asemenea. Obsesia de a avea un copil nu ajută mental prea mult. Dacă partenera pune prea mult stres pe sexul de obligație, încearcă să-i explici că ar trebui să schimbați tactica. Uitați pentru o săptămână că faceți sex cu scopul de a avea un copil și lăsați-vă pradă pasiunii pure. Uitați de testele de sarcină, de pozițiile favorabile fecundării și faceți sex pur și simplu cum vă vine la îndemână.

3. Fără grabă, fără haine. Cuplurile căsătorite sau aflate într-o relație de lungă durată au tendința de a se pierde printre haine atunci când fac sex. El s-a mai îngrășat puțin, ea are pielea mai lăsată așa că hainele rămân pe loc. Ce-ar fi să vă redescoperiți fiecare centimentru de piele și să vă bucurați unul de altul ca în zilele bune? Ce-ar fi să începeți lent, fără grabă să vă dezbrăcați de straturi și de inhibiții și să vă lăsați pradă plăcerii? Mai un sân, mai o fesă, mai un picior și pasiunea se reaprinde.sex

4. Semenax – plăcerea bărbatului, orgasmul femeii!

Semenax este un produs menit să ofere bărbaților mai multă plăcere în pat. În plus, poate mări semnificativ cantitatea de spermă ejaculată, sporind fertilitatea și șansele de a avea un copil pentru cei care se străduiesc din greu să aducă pe lume un urmaș. Dacă vă îngrijorează rutina vieții sexuale, nu mai simțiți plăcere și sunteți sub presiunea de a avea un copil, folosiți cu încredere capsulele naturale Semenax. Produsul este autorizat, testat și are garanție absolută de satisfacție. Semenax este destinat cuplurilor aflate în impas, bărbaților și femeilor care vor din tot sufletul să aducă un suflu nou vieții lor sexuale și să simtă din nou plăcerea uitată de a face sex și de a avea orgasm! Comandați Semenax și experimentați plăcerea!