Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed De câte ori vrei să răcești iarna asta?

De câte ori vrei să răcești iarna asta?


Publicat în: 2015-11-26
Dacă n-ai fost încă atins de gripă, ești norocos. Mai ai timp suficient. Sigur vei petrece ore în șir suflându-ți nasul, încercând fără succes să scapi de durerile de gât sau și mai rău să bei pastile cu pumnul pentru că ai, din nou, bronșită, pneumonie, sinuzită acută sau cine știe ce alte minunății specifice iernii. Dacă reușești să eviți microbii de sezon, sigur te vei trezi într-o seară cu spatele anchilozat de la dat zăpada sau cu genunchii dureroși de la prea multă umezeală rece. Dar, ce să faci?

Gândește pozitiv

Atitudinea previne răceala, spun psihologii. Oamenii mai fericiți și mai pozitivi se îmbolnăvesc mai rar chiar dacă sunt expuși virusurilor și bacteriilor specifice iernii. Sistemul imunitar face diferența. Însă, o atitudine pozitivă promovează un sistem imunitar puternic și capabil să elimine bacteriile înainte ca acestea să provoace simptome. Energia pozitivă, odihna suficientă și consumul constant de citrice te poate ajuta să treci mai ușor peste iarna care tocmai a început.

Crește-ți nivelul de vitamina D

Vitamina D se produce sub acțiunea razelor de soare. Sursele alimentare de la care poți suplimenta nivelul de vitamina D sunt prea puține. Pentru că soarele este din ce în ce mai puțin vizibil, trebuie să folosești zilnic suplimente de vitamina D. Sistemul tău imunitar nu poate funcționa la parametri maximi fără acest supliment. Vitamina D poate face diferența. Acesta este un pas foarte important în prevenirea răcelii!

Ia zilnic probiotice

Ultimele studii arată din ce în ce mai clar faptul că probioticele previn răceala. Un intestin sănătos înseamnă un organism sănătos și un sistem imunitar de excepție. Intestinul poate permite sau nu absorbția eficientă a vitaminelor, substanțelor antiinflamatorii naturale și substanțelor nutritive. Probioticele zilnice fac intestinul să meargă ceas și te feresc de infecții pe tot parcursul sezonului rece. Iaurtul este o sursă bună de probiotice dar pentru prevenirea eficientă a răcelilor s-ar putea să ai nevoie de niște suplimente mai concentrate!

Caută ierburile cu proprietăți antivirale puternice

Ierburile conțin mii de compuși medicinali care pot ataca virușii fără să provoace rezistență. Dacă lucrezi în medii aglomerate precum școlile, grădinițele, spitalele, birourile sau aeroporturile, trebuie să ai mereu la îndemână o combinație de suplimente naturale cu efect antiviral recunoscut. Această măsură de prevenire a răcelilor te poate scuti de multe zile petrecute între durerile de cap și inflamația gâtului, nasului sau plămânilor.

Verdele este întotdeauna antiviral

Clorofila din plante face minuni pentru organismul uman mai ales când vine la pachet cu super nutrienți, vitamine și minerale. Din ce în ce mai multe persoane aleg să-și stimuleze sistemul imunitar folosind spirulina și chlorella, algele marine cu efecte neașteptat de bune în prevenirea răcelilor. Brocoli, salata verde, spanacul sunt foarte recomandate pe lângă suplimentele de spirulină și chlorella.

Recomandarea noastră

Sistemul imunitar poate fi stimulat în multe moduri. Recomandarea noastră este să aveți la îndemână centura de lână cu magneți numită BioBelt. Această centură renumită are capacitatea de a reduce semnificativ inflamația din organism, de a pune sângele în mișcare și de a participa activ în reducerea durerii de diverse cauze. Pentru sezonul rece, BioBelt se poate folosi pentru prevenirea răcelii, pentru reducerea durerilor de spate, de cap sau de articulații și pentru relaxarea mușchilor anchilozați. Magneții și lâna sunt două elemente foarte puternice, recunoscute din timpuri vechi, care ajută organismul să lupte mai eficient împotriva celor mai diverse afecțiuni începând de la migrene, boli de nervi și terminând la afecțiuni ale prostatei, stomacului, plămânilor și ficatului. Purtarea centurii BioBelt este o modalitate recomandată de prevenire a răcelilor și a durerilor articulare în acest sezon!