Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Nu mai fă asta în timpul sexului! Obiceiurile dezgustătoare care alungă femeile!

Nu mai fă asta în timpul sexului! Obiceiurile dezgustătoare care alungă femeile!


Publicat în: 2015-11-30
Imediat ce începi să faci sex, îți dezvolți propriul stil de a face lucrurile. Crezi că funcționează? Mai gândește-te! Fie că le numești "tehnici", "mișcări" sau cine știe cum altfel, unele dintre ele nu numai că nu funcționează dar fac femeile să se ferească de tine. De ce? Pentru că ele gândesc altfel. Vrei să știi care dintre obiceiurile tale sunt cu adevărat dezgustătoare? Află aici!

Faci mereu sex cu șosetele în picioare

Probabil crezi că șosetele tale sunt un fel de stimulent erotic la fel cum sunt pantofii ei cu toc cui. Sau poate doar vrei să-ți fie cald la picioare. Oricum ar fi, dă-le imediat jos! Șosetele tale îi strică ei cheful de sex și nu vrei asta, nu? Șosetele nu sunt atractive din punct de vedere vizual. În viziunea ei arăți ca un copil iar asocierea asta nu e deloc în favoarea ta. Și mai rău, șosetele îi arată ei că ești grăbit, că ai o treabă de făcut și că vrei să o termini imediat. Dacă te dezbraci, dezbracă-te de tot. Dacă vrei să rămâi parțial îmbrăcat, oprește-te la pantaloni nu la șosete!

Îi vorbești "murdar" pe neașteptate

Cuvintele "murdare" pe care le spui într-un moment de pasiune se trec cu vederea. Dar când începi să devii din ce în ce mai explicit fără vreun motiv anume, s-ar putea să fie o surpriză nu tocmai plăcută pentru ea. Există un anume joc al acestui tip de cuvinte dar pentru asta trebuie să fiți amândoi pe aceeași lungime de undă. Chiar dacă tu te gândeai la cuvintele astea în capul tău, ea nu știa asta. Când începi să fii vulgar dintr-o dată toată treaba devine cu adevărat dezgustătoare.

Devii mereu "comandant" în timpul sexului

Uneori e plăcut și erotic să ți se comande ce să faci în timpul sexului. Însă, e o mare diferență între a controla totul și a comanda ceva la modul jucăuș sau pasional. Bărbații se simt mai încrezători atunci când sunt în control. Cum știi dacă ai întrecut măsura? O direcționezi pe ea într-o poziție total nouă, fără să întrebi, asumând faptul că ea va face exact ceea ce îi spui tu. Dacă vrei să domini puțin jocul, comandă-i numai lucruri pe care le-ați mai experimentat și lucruri pe care ești sigur că ea le-a acceptat deja.

Îi "studiezi" vaginul în timpul sexului oral

Da, sunt multe lucruri neașteptate de văzut acolo jos. Dar faptul că o studiezi nu o face pe ea să se simtă specială sau apreciată. Uneori devine chiar puțin cam ciudat. E ok să admiri peisajul dar nu să te concentrezi prea tare. Poți să-i oferi un compliment ca să o ajuți cu relaxarea în timpul sexului oral dar rezumă-te la atât. E suficient.

Recomandarea noastră

Cel mai neplăcut lucru e însă să ejaculezi înainte ca ea să apuce să se dezbrace de tot. Nu mai poți acoperi cu nimic faptul că totul s-a terminat mult prea repede. Ejacularea prematură e tot un obicei căpătat de la începuturile tale sexuale. Trebuie însă să scapi de el cât mai curând. Cum poți face asta? Recomandarea noastră ca specialiști în domeniul suplimentelor alimentare naturale e să folosești EjaControl. Acest produs conține lăptișor de matcă, un stimulent sexual extrem de cunoscut și de potent, ginseng, arginină și alte substanțe naturale combinate eficient pentru combaterea ejaculării premature. EjaControl este un produs nou și eficient, diferit de orice ai încercat până acum. Testează-l pentru că ejacularea prematură este o problemă serioasă care te poate afecta în cele mai neașteptate moduri!