Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Motive ciudate pentru care ești tot timpul obosit

Motive ciudate pentru care ești tot timpul obosit


Publicat în: 2015-12-08
Ai stat toată noaptea și te-ai uitat la cine știe ce serial. Ai dormit 2 ore apoi te-ai trezit și ai dat fuga la birou pentru o întâlnire de urgență. Uneori, faptul că ești frânt de oboseală nu are niște cauze misterioase. Alteori, cauzele oboselii sunt mai greu de explicat și au la bază afecțiuni ascunse, lipsa unor vitamine sau imposibilitatea de a te relaxa suficient după niște situații stresante. Descifrează chiar acum misterul oboselii pe care o simți în fiecare zi de ceva timp!

Ești deshidratat

Conform unui studiu publicat în 2012, persoanele care nu beau suficientă apă experimentează schimbări frecvente de dispoziție și niveluri scăzute de energie. Neuronii care controlează temperatura corpului și hidratarea, trimit mesaje de alertă întregului organism pentru ca tu să refaci necesarul de apă al corpului. Necesarul de apă nu este același pentru toată lumea ci depinde de exercițiul fizic, de vreme și de alți factori. Însă, dacă urinezi o dată la 3 ore iar urina este de culoarea limonadei poți să stai liniștit pentru că ești hidratat suficient.

Ești înghițit de stres

Faptul că încerci să le faci pe toate poate fi extrem de obositor pentru întregul organism. În mod normal, nivelul cortizolului, hormonul de stres, este mai mare dimineața și scade considerabil spre seară iar asta te ajută să menții un echilibrul al stresului. Stresul cronic provoacă însă un dezechilibru. Dacă te menții într-o alertă constantă, nivelul hormonului de stres poate rămâne ridicat non stop provocând insomnii și incapacitatea de a te relaxa. La un moment dat, glandele care produc hormonul de stres se vor epuiza, cortizolul va scădea brusc, și vei avea o senzație de sfârșeală atât de puternică încât nu te vei mai putea trezi până la mijlocul zilei.

Ai o boală de inimă nediagnosticată

Mulți pacienți care au suferit un infarct miocardic au raportat că au avut probleme cu somnul și o senzație neobișnuită de oboseală cu câteva săptămâni înainte de declanșarea afecțiunii relatează un studiu. Oboseala ciudată, faptul că respiri greu atunci când urci scările, faci exercițiu fizic ușor sau faci orice altă activitate care nu necesită prea mult efort ar trebui să fie semnale de alarmă pentru bolile de inimă. Arterele blocate sau mușchii slăbiți ai inimii previn fluxul normal de sânge și oxigenarea normală a organismului ducând la senzația acută de oboseală.

Ai dureri articulare cronice

Durerea cronică provoacă stres iar stresul provoacă și mai multă tensiune care se reflectă tot la nivelul mușchilor și oaselor. E un cerc vicios. Ca să scapi de durere trebuie să înveți mai întâi să te relaxezi. Durerea de orice tip are o componentă care se reduce prin relaxare. Recomandarea noastră este să încercați reducerea durerilor musculare, articulare, lombare, reumatice dar și de alte tipuri, folosind produsele naturale AntiDur. AntiDur este un roll on care conține uleiuri esențiale relaxante, răcoritoare, calmante, analgezice și antiinflamatoare. Aplicând acest plasture de uleiuri esențiale pe zona dureroasă vă asigurați de reducerea naturală a durerii în timp și fără efecte adverse. Plasturele este rezistent la apă așa că nu trebuie să aplicați foarte des acest produs pentru efecte benefice. AntiDur este eficient pentru relaxarea mușchilor tensionați, pentru reducerea durerilor după exercițiu fizic intens, pentru persoanele care suferă de afecțiuni reumatice, dureri cronice rezultate în urma traumatismelor sau accidentărilor de orice tip. Folosiți cu încredere cele trei tipuri de AntiDur pentru o viață relaxată, lipsită de dureri și stres!