Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Tu știi care e cea mai simplă jucărie sexuală?

Tu știi care e cea mai simplă jucărie sexuală?


Publicat în: 2015-12-10
Vrei să înfierbânți lucrurile în dormitor? Răcorește-le mai întâi. Joacă-te cu temperatura. Folosește senzațiile de rece și fierbinte pentru a da o notă de plăcere perversă partidelor tale. Stimularea terminațiilor nervoase de sub piele în timpul preludiului excită, intensifică plăcerea și creează niște dorințe pe care doar un orgasm fantastic le poate satisface. Ai nevoie de niște cuburi de gheață și petrecerea poate începe!

Rece, rece

Acest mic joc funcționează perfect dacă îl folosești cam la jumătatea preludiului atunci când ea e deja destul de excitată iar tu vrei să crești puțin temperatura. Pune niște cuburi de gheață într-un vas și lasă-le să se dezghețe puțin. Nu pune niciodată gheața direct din congelator pe piele. Amintește-ți ce ai simțit când ai pus ultima dată limba pe un obiect înghețat bocnă. Ușor și cu multă atenție lasă un cub de gheață să alunece pe pielea partenerei. Temperaturile foarte scăzute îi "trezesc" nervii făcându-i să anticipeze următoarele senzații. Amână cât poți de mult stimularea zonelor super fierbinți precum sfârcurile și partea interioară a coapselor pentru ca dorința ei să crească tot mai tare. Pe măsură ce ea se excită, temperatura corpului crește, zonele sensibile devin și mai sensibile iar atingerea de gheață vine fix la momentul potrivit.

Rece, cald

Atunci când corpul ei se înfierbântă începe să se relaxeze, atunci când se răcește se contractă. Jucându-te cu temperaturile vei crește și vei elibera tone de tensiune sexuală din corpul ei ca un maestru păpușar care trage sforile fix când trebuie. Încearcă asta. Înfierbânt-o și crește-i excitația folosind ceva cald, fie un lubrifiant încălzit fie câteva picături de miere caldă puse pe pielea stomacului. În același timp, atinge-i sfârcurile și partea interioară a coapselor cu niște cuburi de gheață bine plasate. Șocul diferenței de temperatură îi va trimite fiori de plăcere pe șira spinării.

Rece, fierbinte

Pune-ți un cub de gheață pe limbă și suge-l câteva zeci de secunde înainte de a-i face sex oral. Ea va simți fierbințeala respirației tale și răceala rămasă de la cubul de gheață în același timp. Zonele ei sensibile for rămâne "alerte" de la răceală și relaxate de la căldură, echilibrul perfect pentru senzații perfecte.

Bonus

Gheața te poate ajuta să-ți prelungești timpul până la orgasm sau să ajungi la orgasm exact când vrei tu, oferindu-ți o stare de alertă sexuală maximă și de sensibilitate mărită. Dacă simți că ajungi la punctul culminant mult prea repede, o poți ruga pe iubita ta să te oprească folosind un cub de gheață plimbat pe corpul tău sau pus pe limba ei în timp ce îți face sex oral.

Recomandarea noastră

Un șoc de gheață la nivelul zonelor tale sensibile nu e cea mai plăcută și nici cea mai elegantă modalitate de a prelungi timpul până la orgasm. Nici o femeie nu vrea să vadă un penis vânăt de frig și să pună mâna pe o pereche de testicule înghețate. Noi îți recomandăm un spray natural numit Activ Max care te asigură că vei avea orgasmul mult dorit exact atunci când vei avea plăcerea. ActivMax are triplu efect: erecție mai rapidă, mai fermă și mai stabilă, plus întârzierea ejaculării până la momentul oportun. Tot ce trebuie să faci este să pulverizezi ActivMax pe penisul decalotat cu câteva minute înainte de sex și gata. Vei avea erecție maximă, vei avea un penis considerabil mai mare pentru că erecția maximă dă volum penisului, te vei putea controla și vei avea parte de sex după plăcere. ActivMax este un produs modern, util și sigur folosit de bărbați tineri, adulți sau mai în vârstă care simt că stabilitatea erecției este foarte importantă pentru o partidă reușită!