Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 7 moduri de a-ți reseta metabolismul și pierde în greutate

7 moduri de a-ți reseta metabolismul și pierde în greutate


Publicat în: 2015-12-13
Cu fiecare 10 ani metabolismul încetinește cu 5%. Începând cu vârsta de 25 de ani alimentele se digeră mai lent și sunt mai puțin exploatate din punct de vedere nutrițional, producându-se o creștere în greutate lentă dar sigură. În timp ce nu putem avea un control complet asupra tuturor factorilor care încetinesc rata de ardere a caloriilor, totuși putem controla alți factori care au un impact major asupra greutății noastre, aceștia fiind: dieta și antrenamentul fizic.

Citește și aplică cele 7 strategii de mai jos și vei reuși să arzi mai multe calorii, să pierzi kilogramele în plus și să-ți resetezi metabolismul.

Construiește mușchi

- organismul tău arde calorii tot timpul, chiar și când stai. Țesutul muscular arde mai multe calorii pentru a se menține, decât alte țesuturi. Poți crește masa musculară prin ridicarea de greutăți, mușchii picioarelor pot fi întreținuți și construiți și prin mers pe jos

Mănâncă alimente care ajută la arderea grăsimilor

- evită alimentele care conțin prea mult zahăr, sare sau aditivi alimentari. În schimb, hrănește-ți corpul cu legume și fructe proaspete.

Mănâncă alimente cu conținut ridicat de proteine

- organismul consumă mai mult energie pentru a digera proteinele. Adaugă în dieta ta alimente precum: somon, carne roșie, quinoua, și altele și forțează-ți organismul să ardă mai multe calorii.

Condimentează

- condimentele te ajută în procesul de slăbire prin creșterea ratei metabolismului. Rețete sănătoase care conțin tumeri sau piper sunt un mod delicios de a slăbi.

Mănâncă puțin și des

- nu îți lăsa organismul să se înfometeze. Trei mese principale și 2 gustări sunt ceea ce trebuie să îi oferi coprului tău zilnic.

Consumă doza zilnică de cafea

- cafeaua acționează ca și un stimulator pentru metabolismul tău și un foarte bun antioxidant. Bea-ți doza zilnică de cafea, o ceașcă de cafea fără a o îndulci. Dacă nu îți place cafeaua, bucură-te de o cană de ceai verde.

Suplimente alimentare potrivite

- suplimentele alimentare naturale te pot ajuta să dai un stimul metabolismului leneș. Nu lăsa un metabolism încet să fie o piedică în procesul tău de slăbire, acționează acum și schimbă modul în care organismul tău arde caloriile.
Sursă: sensilab.ro