Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Frumusețe magică iarna și de sărbători! Iată cum!

Frumusețe magică iarna și de sărbători! Iată cum!


Publicat în: 2015-12-21
Sezonul petrecerilor de sărbători se apropie cu pași repezi. Buze roșii, machiaje sofisticate, coafuri îndrăznețe, rochii fabuloase, cadouri, stres și oboseală toate se învârt în capul nostru ca un vârtej amețitor. Iar pielea? Ce ne facem cu pielea? Din ce în ce mai aspră, mai afectată vânt, mai iritată de faptul că iar am uitat să ne demachiem corect, pielea trimite semnale de alarmă din ce în ce mai stridente. Pentru că o piele sănătoasă și hidratată corect poate fi ceva mai dificil de obținut în timpul iernii ne-am permis să vă facem câteva recomandări esențiale pentru acest sezon.

Buze perfecte cu o singură atingere

Pielea fină a buzelor este prima care devine prada sigură a frigului și a vântului de iarnă. De aceea, balsamul de buze nu trebuie să lipsească în această perioadă. Oricine vrea buze roșii perfecte de sărbători trebuie să-și hrănească și să-și hidrateze corespunzător această zonă. Un balsam cu conținut ridicat de unt de cacao sau unt de shea, ceară de albine și alte ingrediente naturale face minuni pentru buzele crăpate, uscate și deloc plăcute la atingere cauzate de frig. Folosește balsam de buze în fiecare zi pentru protecția frumuseții buzelor tale!

Folosește un exfoliant natural pentru buze

Înainte de a aplica rujul nou-nouț pe care vrei să-l folosești non stop de sărbători fă o exfoliere delicată a buzelor, feței și corpului. Orice produs, fie el machiaj, ruj sau cremă de corp cu particule strălucitoare, aderă mult mai bine pe o piele curată. 5 linguri de zahăr cu granulație cât mai fină (dar nu zahăr pudră) se amestecă într-un bol cu 2 linguri de ulei de cocos sau de măsline și câteva picături de ulei esențial de mentă plus o mână de petale roșii uscate de trandafir bine sfărâmate. Se folosește pentru o exfoliere foarte blândă a buzelor iar restul se pune într-un borcan drăguț și se păstrează pentru o nouă ocazie.

Hidratează mai des pielea feței

În această perioadă trebuie să alegem niște produse mai blânde de curățare a tenului și să aplicăm cremele de hidratare în straturi ceva mai groase. Măștile de față trebuie să fie cât mai hrănitoare iar alimentele pe care le consumăm trebuie să fie și ele nutritive și aducătoare de frumusețe. Bananele, gălbenușul de ou, avocado și laptele pot fi folosite ca măști hidratante și ca alimente bogate în substanțe nutritive și mai ales sănătoase. O banană strivită foarte bine, un gălbenuș de ou și 2 linguri de ulei de măsline sau de cocos pot face o mască perfect hidratantă pentru pielea ta. Se lasă 20 de minute apoi se clătește cu apă călduță și se usucă fața cu un prosop moale. În continuare se poate aplica o cremă hidratantă ușoară pentru o piele perfectă, netedă și catifelată.

Evită uscarea artificială a părului

Părul tinde să devină deshidratat în timpul iernii din cauza căldurii constante din încăperi și a frigului uscat de afară. Evită uscarea artificială a părului ud și pieptănatul excesiv după baie. Dacă trebuie să ai părul uscat rapid măcar folosește câteva picături de ulei de măsline la pieptănat și un pieptene cu dinții foarte rari. Măștile pentru păr sunt foarte recomandate în această perioadă.

Recomandarea noastră

Gama de produse recomandate de noi se numește OlivAloe și conține tot ce ai nevoie pentru un păr sănătos, pentru o piele luminoasă și pentru buze moi și catifelate. Produsele pe bază de ulei de măsline organic și aloe vera sunt perfecte pentru o îngrijire completă pe timpul iernii și nu numai. Poți alege măști pentru față și păr bogate în uleiuri naturale nutritive de jojoba, cocos sau măsline, creme pentru față și corp, balsam de buze cu unt de cacao și multe altele. Produsele sunt parfumate discret, au un conținut ridicat de extracte naturale, nu irită pielea și au efecte pe termen lung. Alege după plăcere tot ce ai nevoie din gama OlivAloe și vei avea o iarnă magică și niște sărbători strălucitoare și pline de frumusețe!