Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să te simți incredibil de sexy chiar dacă ești cu moralul la pământ

Cum să te simți incredibil de sexy chiar dacă ești cu moralul la pământ


Publicat în: 2016-01-05
În unele zile ne simțim pur și simplu plictisite, obosite, fără chef și deloc sexy. Cauzele sunt multe. Ni se pare că nu mai avem un corp super, suntem stresate sau pur și simplu ne complacem într-o atitudine negativă. Sexy este un mod de a gândi și de a simți. Ce ne facem atunci când atitudinea de divă sexy s-a dus cu totul pe apa sâmbetei și ne simțim imposibil de aiurea chiar în timpul sexului?

Fii interesantă

Poartă haine mai atractive, interesante, care să te reprezinte, mai ales în zilele în care te simți fără chef. Dacă ai niște bijuterii sau o eșarfă care îți aduc aminte de un loc minunat pe care l-ai vizitat poartă-le și te vei simți mai bine. Sexy nu înseamnă doar decolteuri adânci sau rochii mulate. Orice accesoriu care stârnește conversații despre tine, despre personalitatea ta și despre originile tale poate fi un punct de atracție pentru bărbați. Dacă reușești să atragi niște priviri te vei simți automat mai bine în pielea ta.

Poartă roșu

Culorile vibrante încălzesc atmosfera și transmit o stare de bine. Dacă vrei să-i transmiți creierului tău că a venit vremea să iasă din lâncezeală dă-i o doză bună de roșu. Fă-ți unghiile roșii, poartă un ruj roșu ca focul, mai dă o tură pe la magazinele de lenjerie sexy și alege ceva în nuanțe de roșu. Lenjeria pe negru este foarte sexy și alungă sentimentele negative legate de stima de sine.

Alege mirosuri sexy

Atunci când nu ai chef de sex dar ai vrea să ai, unele mirosuri te pot ajuta să-ți refaci momentan libidoul. Mirosurile stimulează stările de spirit. Se știe că mirosul de scorțișoară încălzește corpul pentru că stimulează circulația sângelui. Mirosul de iasomie și lemn de santal sunt semnale erotice pentru creier. Ele te pot face să te simți sexy și gata de un orgasm sau două sau... nouă.

Fă-ți timp pentru tine

Dacă vrei să stimulezi cu adevărat acel sentiment sexy care a dispărut în ceață ai nevoie de ceva timp special doar cu tine. Stai în liniște și dă liber celor mai sălbatice fantezii apoi masturbează-te în voie. Te vei simți ca nouă în doar o oră. Poți face asta în cadă, la duș, în pat sau oriunde vrei. Important e să lași fanteziile să zburde. Fii cine vrei tu să fii, dominatoare, domnișoară de pension, femeie puternică sau curtezană tandră și senzuală, fanteziile îți aparțin în totalitate, e tărâmul tău fermecat. Refacerea libidoului începe cu tine, pentru tine!

Recomandarea noastră

Pentru femeile care trec prin perioade prelungite de libido scăzut, lipsă de energie sexuală și sentimente negative legate de sex noi recomandăm Clitorin. Capsulele conțin o combinație unică și naturală de plante, aminoacizi, vitamine și minerale pentru refacerea dorinței sexuale, sensibilității și capacității naturale de a ajunge la orgasm. Îți poți reface chiar acum viața sexuală indiferent de cauzele care au dus la apariția problemei! Clitorin este un produs natural, cu efecte benefice asupra întregului aparat reproducător feminin, care poate regla dezechilibrele și poate readuce senzațiile de plăcere de altădată! E bine să îl ai tot timpul la îndemână!