Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Trucuri care te ajută să slăbești și să te menții

Trucuri care te ajută să slăbești și să te menții


Publicat în: 2016-01-11
Cum să slăbești rapid e o frază foarte la modă și foarte căutată în zilele noastre. Prea puține persoane se întreabă însă ce înseamnă cu adevărat să slăbești și ce se întâmplă cu organismul după ce ai slăbit. Cum să te menții e o întrebare mult mai nimerită și mult mai complicată. Este slăbitul și menținerea un stil de viață sau o fază prin care treci ca apoi să-ți reiei obiceiurile greșite de alimentație și sport? Iată câteva strategii care te vor ajuta să slăbești dar mai ales să te menții suplă pentru tot restul vieții.

Scapă pentru totdeauna de ideea dietelor fără gust

Atunci când cineva te sfătuiește să renunți total la carbohidrați sau să renunți cu totul la grăsimi sau să-ți supui organismul la cine știe ce dietă ciudată spune-le să înceteze cu astfel de idei. În primul rând, nici o astfel de dietă nu se poate ține pe termen lung pentru că provoacă dezechilibre majore ale metabolismului. Fie că te înfometezi fie că elimini o grupă majoră de alimente din meniul zilnic (grăsimi, carbohidrați) rezultatele sunt un dezastru pe termen lung. La un moment dat te vei sătura de mâncărurile fără gust și de dietele draconice și te vei întoarce la alimentația obișnuită care evident te-a predispus la îngrășare. În plus, vei avea de luptat cu dezechilibre metabolice date de dieta din care tocmai ai ieșit.

Folosește proporția 80-20

Cu cât alegi o dietă mai strictă și mai fără gust cu atât vei fi mai tentată să scapi de ea și să mănânci mai mult și mai nesănătos. Proporția 80-20 înseamnă să ai pe meniul zilnic un procent de 80% alimente sănătoase și un procent de 20% dedicat micilor plăceri vinovate sau altor alimente interesante și gustoase care te tentează. Împărțirea lasă loc și tentațiilor menținând în același timp un procent important dedicat sănătății și bunăstării organismului.

Descrie alegerile în limbaj pozitiv

Atunci când îți spui că ceva anume 'trebuie' făcut sau că asta 'n-ai voie' să faci sau să mănânci, folosești un limbaj negativ care te provoacă la rebeliune. Poți să-ți spui 'n-am să fac asta' sau 'n-am să mănânc asta'. Acest limbaj sună ca o alegere conștientă și dă senzația că ești în control. Ești o persoană rațională, care știe ce vrea și care poate face exact ceea ce și-a propus.

Mănâncă citrice în fiecare zi

Vitamina C inhibă producția de cortizol, hormonul care practic dictează organismului tău să stocheze grăsime. Începe-ți ziua cu câteva felii de grapefruit iar apoi continuă cu portocale, pomelo, apă cu zeamă de lămâie sau orice altceva îți face plăcere.

Mănâncă mai multă carne de curcan

Proteinele slabe, care nu sunt asociate cu multă grăsime, te ajută să ai o senzație de sațietate pe o perioadă mai lungă de timp. În plus, aminoacizii sunt precum niște cărămizi care te ajută să-ți dezvolți mai bine masa musculară. Poți folosi și carne de pui sau pește dar curcanul e mai indicat.

Stai mai mult în picioare

Oricând ai posibilitatea să stai în picioare nu ocoli ocazia. Atunci când stai în picioare arzi de două ori mai multe calorii decât atunci când stai pe scaun. Stai în picioare atunci când mergi la doctor, atunci când te uiți la TV și chiar atunci când lucrezi la calculator. Pune laptop-ul pe masă și stai în picioare. Stai în picioare și arde calorii.

Recomandarea noastră

Hoodia Gordonii Plus este capsula cu extracte din plante africane care te ajută să slăbești într-un mod inteligent și sănătos. Studiile făcute de cercetătorii britanici pe planta Hoodia Gordonii au arătat că aceasta are o substanță capabilă să inhibe senzația de foame. Molecula P57 din Hoodia acționează direct la nivelul creierului, dând o senzație mai mare de sațietate după ce mănânci. Vei consuma astfel mai puține alimente, vei avea mai puține pofte cu efect de îngrășare și vei slăbi regulat și sigur! Hoodia taie pofta masivă de mâncare, te ajută să-ți echilibrezi metabolismul și să nu mai mănânci din cauza nervilor, emoțiilor sau sentimentelor de frustrare. Fără dietă, fără neplăceri, doar cu Hoodia Gordonii și cu calm vei avea o siluetă de invidiat și o sănătate de zile mari!